Spätné zrkadlo
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 21 Jún 2015, 01:46
- Auto: Astra H
Spätné zrkadlo
Caute, stala sa mi taká vec. protiidúce auto mi zobralo spätné. Plasty sa zdajú v pohode len sklo je ko. Chcel by som sa opýtať ako ho vymeniť. Astra H
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Mar 2007, 16:47
- Bydlisko alt: Komjatna
Re: Spätné zrkadlo
Sklo sa da kupit ako nahradny diel a treba ho len prilepit (nieco silne idealne)
Inak, na starsich rocnikoch zvykli odpadavat sklicka same - asi pouzivali v Opli slabe lepidielko
Inak, na starsich rocnikoch zvykli odpadavat sklicka same - asi pouzivali v Opli slabe lepidielko
'07 Astra H Z19DT
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 21 Jún 2015, 01:46
Zajtra ho idem kupovať a je tam už zadná plastová časť. Tak už asi bude nalepené. Skôr si myslím že staré nejako vycvaknúť a nacvaknuť druhe ?
- mat
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 04 Máj 2011, 15:15
- Auto: Signum
Nemam astru H,ale asi to bude fungovat rovnako:zatlacis pravy horny roh zrkadla az na doraz( u praveho zrkadla lavy horny roh) a na diagonalne protilahlu stranu das plastovy klin a opatrne uvolnis,ale je tam dost miesta aby si tam dal aj prsty,slovensky povedane ,tam kde ti vznikla škara das prsty a uvolnis to:-)
Opel signum 3,2 V6 155kW
Z32SE
Z32SE
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 28 Mar 2013, 15:46
- Auto: Astra G
- Bydlisko alt: KE
Potvrdzujem, mne na G r.v.2004 sa odlepilo pravé spätné.Komo napísal:Sklo sa da kupit ako nahradny diel a treba ho len prilepit (nieco silne idealne)