Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
Tak pripajam sa aj ja.Som rad ze sme sa opat po roku stretli,zraz bol vynikajuci,pocasie nam vyslo,mnoho novych tvari,zabava bola,taktiez sutaze,opekacka...no a po dvoch rokoch opat aj v tombole sme vyhrali.
A este som sa akosi neplanovane ocitol aj na cele kolony pocas spanilky.
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI Škoda Felicia 1,3 GLX
Seat Ateca 1,5 TSI FR DSG
OpelAstra F1.6 16V 74KW Caravan SportX16XEL - Ex -† 19.8.2015-Tvoje posledné kilometre...Tak moc to bolí o teba prísť a na tvári slzy OpelAstra G 1.8 16V 85KWBertone CoupeX18XE1 - Ex -ZnovuzrodeniePri tebe ma chytá druhá puberta či prvá pokračuje ? OpelVectra C1.9 CDTI 110KWCaravanZ19DTH- Jediný Opel na dvore -Rodinná obyvačka a štýlova elegancia na kolesách
OpelAstra F1.6 16V 74KW Caravan SportX16XEL - Ex -† 19.8.2015-Tvoje posledné kilometre...Tak moc to bolí o teba prísť a na tvári slzy OpelAstra G 1.8 16V 85KWBertone CoupeX18XE1 - Ex -ZnovuzrodeniePri tebe ma chytá druhá puberta či prvá pokračuje ? OpelVectra C1.9 CDTI 110KWCaravanZ19DTH- Jediný Opel na dvore -Rodinná obyvačka a štýlova elegancia na kolesách
Cawteee klubaci takze zraz dopadol super a bolo suprovo rad som vas vsetkych znova videl ...iba dnes som bol upozorneny ze na zrazovej nalepke bola moja cali co ma veeeelmi prijemne prekvapilo a je to pre mna velka cest zaco veeelmi pekne dakujem Alimovi a samozrejme aj vsetkym ostatnym tesim sa na vas vsetkych znova o rok priatelia ....cawte
Tohtoročný (2015) už bol. Budúcoročný (2016), by sa mal konať vo zvyčajnom termíne, na prelome júl - august, ale je to len predpoklad. Zatiaľ je všetko otvorené a je predčasné určovať presný termín.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG Opel Astra F-CC, X18XE Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷