Chyba P0704 Snimac spojky
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 14 Júl 2015, 07:37
- Auto: Vectra C
Chyba P0704 Snimac spojky
Cez bluetooth obd a torque som vycital chybu P0704 Clutch Switch In put Circuit Malfunction. Kupil som teda novy snimac kedze nebol nejak drahy, po pol hodine nadavania pri rozoberani spinaca svetiel som ho konecne vymenil. Bohuzial aj po nastartovani a vycitani chyb je tam tato chyba stale a tym padom mi ani nefunguje tempomat, ktory by sa mi teraz velmi zisiel. Je nutne chybu vymazat? Pripadne da sa to spravit aj bez pocitaca? Senzor som nastavil tak ze som cerveny klip uplne dotlacil a knoflik snimaca vytiahol najviac smerom k spojkovemu pedalu, ktory ked som pustil tak si sam nastavil doraz snimaca. Budem vdacny za kazdu radu.
- sir.Oliver
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 21 Jan 2013, 07:10
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Re: Chyba P0704 Snimac spojky
už si to riešil , alebo je ešte stále aktuálne ?
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 14 Júl 2015, 07:37
- Auto: Vectra C
momentalne som v takom stadiu, ze ked chcem aby mi fungoval tempomat tak musim najprv povytiahnut spickou spojkovy pedal smerom hore cca pol centimetra. skor mam taky pocit ze pruzinka spojky co ju vracia je nejak vychodena. nasiel som e pred faceliftove verxie mali zvolavacku na vracanie spojky v DE, davali tam nejaku pridavnu pruzinu tak to akurat riesim, aj ked mam pofacelift.
- lubo22
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 17:45
- Auto: Nemám auto
- Kontaktovať používateľa:
mne odpadla ta pruzina pod spojkovym pedalom a pol roka mi nesiel tempomat iba ked som nohou povytiahol spojkovy pedal smerom nahor..
potom som si prizinu zohnal a tempomat funguje aj ked ho nejak nevyuzivam
potom som si prizinu zohnal a tempomat funguje aj ked ho nejak nevyuzivam

Vectra C cierna ex
Vectra C modra ex
Vectra C modra ex