Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
Ja idem urcite a idem s Dulom z vychodu, lebo budem u rodicov od zajtra vecera. Ci pojdem s Vectrou zavisi od toho, ci Teo pride na to co da tej sunke nepaci, odkedy som mu ju odniesol, ide ako vino, no riskovat ze jej .ebne nebudem, takze bud pridem s Fordom alebo BMW, kazdopadne sa vidime. Myslim, ze po tych rokoch uz nejde o auta ale o ludi.
BMW 325ci M-paket 141kW (1995)
Ford Fiesta 1.6 ST Edition 90kW (2010)
:-[ Dulo , ja tam idem hlavne kvoli ludom, kt.poznam x rokov ;-)
A zajazdit si na Opli
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
téma s trasamy a kde sa kto stretne nebude tento rok ? lebo ja idem sobotu ráno jak minuli rok v BB na Shellke by sme sa mohli stretnúť kto ide...
OpelAstra F1.6 16V 74KW Caravan SportX16XEL - Ex -† 19.8.2015-Tvoje posledné kilometre...Tak moc to bolí o teba prísť a na tvári slzy OpelAstra G 1.8 16V 85KWBertone CoupeX18XE1 - Ex -ZnovuzrodeniePri tebe ma chytá druhá puberta či prvá pokračuje ? OpelVectra C1.9 CDTI 110KWCaravanZ19DTH- Jediný Opel na dvore -Rodinná obyvačka a štýlova elegancia na kolesách
A ja zas nič búkovať nebudem ( ako vždy), no prídeme, ale iba na piatok, bo v sobotu máme "rodinnou sešlosť". A dosť možné, že prídem ako spolužiak ,takžee
OPEL ASTRA H 1,6 16V 77kw twinport
OPEL ASTRA G 1,6 16V 74kw - ex
D4nusKOSK napísal:téma s trasamy a kde sa kto stretne nebude tento rok ? lebo ja idem sobotu ráno jak minuli rok v BB na Shellke by sme sa mohli stretnúť kto ide...
Ja štartujem s partiou o pol desiatej zo Zlatých Moraviec. V BB sa zastavujem u "dílera" OPLA pre veci do tomboly a ťahame na Krpáčovo. Predpoklad okolo obeda na mieste.
Tento rok som si chcel odkrutit premieru a konecne ist, ale konstelacia planet a hviezd je zas proti mne (Saturn sa dostal do erekcie s Jupiterom....). V piatok musim ist do nocnej, v sobotu rodinna seslost na ktorej tiez musim byt....
Tak si to tam pani uzite, potom aspon nejake fotky dajte pre nezucastnenych.
tu trasu už riešim v zapadnej vetve v téme neviem čo sa tu rieši o zime ale ja dojdem na zimných gumách
OpelAstra F1.6 16V 74KW Caravan SportX16XEL - Ex -† 19.8.2015-Tvoje posledné kilometre...Tak moc to bolí o teba prísť a na tvári slzy OpelAstra G 1.8 16V 85KWBertone CoupeX18XE1 - Ex -ZnovuzrodeniePri tebe ma chytá druhá puberta či prvá pokračuje ? OpelVectra C1.9 CDTI 110KWCaravanZ19DTH- Jediný Opel na dvore -Rodinná obyvačka a štýlova elegancia na kolesách