spotreba Corsa b
spotreba Corsa b
Caf. mám corsu B 1,2-ku. trochu som testol spotrebu a v meste to papká 7,4- Zhruba som urobil premer lebo ten ukazovatel si behá +-2L.
Nie je to trochu moc??? ja nemam tazsku nohu- nemoze to napr. byt tym ze ta klapka vo vzduchovom filltry co sa zapina za studena nefunguje??? {ide len tak hadam} alebo nejake zle nastavenie?? inac facha bez problemov {aj ked je desne lenive pri starte }
kolko vam to zerie???
Nie je to trochu moc??? ja nemam tazsku nohu- nemoze to napr. byt tym ze ta klapka vo vzduchovom filltry co sa zapina za studena nefunguje??? {ide len tak hadam} alebo nejake zle nastavenie?? inac facha bez problemov {aj ked je desne lenive pri starte }
kolko vam to zerie???
- bukelo
- Moderátor
- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
Skor tak odmerat, ze ides dotantkovat na pumpu do plna,vynulujes denny kilometrovnik, pojazdis, a ides docapovat opat do plna, na tu istu pumpu, na ten isty stojan, a kolko docapujes, tolko ti zozere na tolko kilometrov, kolko si najazdil po pumpu, ake jednoduche...
Ja som mal na mojej z BB do BA priemer okolo 5 v zime (tyzden dozadu) na 175tkach...Mesto som este nestihol odmerat...
Ja som mal na mojej z BB do BA priemer okolo 5 v zime (tyzden dozadu) na 175tkach...Mesto som este nestihol odmerat...
ferrari napísal:Kolegy§a jazdí s takouto Corsou denne do práce a spotreba okolo 5l...ale odmeraj to systémom vyjzdiť do prázdnej nádrže, načapovať ja neviem 20 l, zasa do prázdnej nádrže a spotrebu vyrátaš presne...
a to jazdi denne mestom ? ta spotreba aj mna zauima, pred par dnami som kupil Opla Corsu v domnienke ze to nebude moc vela zrat 7 litrov by ma nepotesilo...
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 21 Mar 2008, 12:38
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
kadettc napísal:Ja som mal Corsu 1.4 C14NZ a zrala mi LEN 7 litrov priemer v meste
a to som ju nesetril (5800ot./min.,kazde dva mesiace druhe gumy)
Teta ma tento isty motor v Corse, a jej to zere v mesta skoro 10 litrov......mimo vsak tych 6.
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
- kadettc
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 01 Feb 2007, 16:11
- Auto: Vectra C
langdon2 napísal:kadettc napísal:Ja som mal Corsu 1.4 C14NZ a zrala mi LEN 7 litrov priemer v meste
a to som ju nesetril (5800ot./min.,kazde dva mesiace druhe gumy)
Teta ma tento isty motor v Corse, a jej to zere v mesta skoro 10 litrov......mimo vsak tych 6.
To len ja mam stastie na auta s dobrou spotrebou?
Lebo teraz som bol s mojou Astrou v Tatrach a spotreba
mi vysla 6,2 litra. Mimo mesta 100kmh a dialnica 130kmh.
Astra F C20LET EDS ph.3(310ps)
Vivaro 1.9cdti VeCe Car Z19DTH Kadett C limo i200 Kadett C city 2,0
Vivaro 1.9cdti VeCe Car Z19DTH Kadett C limo i200 Kadett C city 2,0
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Zaujimave, ako nahle idem ja na dialnicu, aj ked len 120, tak spotreba mi ide k 8 litrom.
Opel Insignia 2,0Cdti
- bukelo
- Moderátor
- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
otazka: Tentokrat alena iny typ ako mam ja.
Je to na 1.2i (33kW motor) - 97 rocnik.
Zničoho nič zrazu vzrastla spotreba. Na to kolko to zralo, stupla skoro dvojnasobne, menil sa pred tym termostat (to s tym asi tazko suvisi), a jazdilo sa par stoviek km (mozno aj tisice) a spotreba nenarastala. Zrazu vsak stupla (na 10 litrov niesme schopny prejst ani 100 km), cim to moze byt? Zeby aj rozvodom? take srandy ako vaha vzduchu tato corsa nema,...chyby sa vyblikat nedaju (nie su piny), ziadna kontrolka nesvieti, chodi normalne, ani zvysene otacky, ani nedusi....len ta spotreba.
Je to na 1.2i (33kW motor) - 97 rocnik.
Zničoho nič zrazu vzrastla spotreba. Na to kolko to zralo, stupla skoro dvojnasobne, menil sa pred tym termostat (to s tym asi tazko suvisi), a jazdilo sa par stoviek km (mozno aj tisice) a spotreba nenarastala. Zrazu vsak stupla (na 10 litrov niesme schopny prejst ani 100 km), cim to moze byt? Zeby aj rozvodom? take srandy ako vaha vzduchu tato corsa nema,...chyby sa vyblikat nedaju (nie su piny), ziadna kontrolka nesvieti, chodi normalne, ani zvysene otacky, ani nedusi....len ta spotreba.