Dobry den. Vopred sa ospravedlnujem ak sa to riesilo no ja som teraz mimo domu a net mam len v telefone a zle sa mi to prehladava.
Prosim Vas o radu ako otvorit kufor u opel vectra b caravan.Odkedy som auto kupil nedal sa v kufri stocit klucik no neriesil som to kedze sa odomykal centralom spolu s dverami. Az dnes sa mi kufor neda otvorit. Dvere aj nadrz idu.zamok sa da stlacit no nic v nom necvaka pri otvarani ani pri odomknuti nepocut motorcek. Dakujem za rady.
Zamknuty kufor vectra b caravan
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
peposlowak
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Feb 2015, 15:19
- Auto: Vectra B
-
letrich
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 24 Jan 2013, 18:30
- Auto: Omega B
Re: Zamknuty kufor vectra b caravan
tiež som mal VeBe caravan ale ja som mal pokazeny zamok dverí , ale mal som aj rozobrate piate dvere , musiš demontovať tapacír ale neviem či sa dostaneš ku spodným šrobom potom sa určite dostaneš aj k zamku ...
Omega B Caravan 3.2 Executive (Vectra B Caravan DTi E 2000 ex , NISSAN MAXIMA A32 QX 3.0 v6 ex,)
-
Hasta
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Sep 2011, 17:17
- Auto: Viac Oplov
Možno maš niekde prelomeny kablik. Mal som tiež podobny problem, lenže ja som pre zmenu ho nemohol zamknuť. Bol prelomeny kablík .peposlowak napísal:Dobry den. Vopred sa ospravedlnujem ak sa to riesilo no ja som teraz mimo domu a net mam len v telefone a zle sa mi to prehladava.
Prosim Vas o radu ako otvorit kufor u opel vectra b caravan.Odkedy som auto kupil nedal sa v kufri stocit klucik no neriesil som to kedze sa odomykal centralom spolu s dverami. Az dnes sa mi kufor neda otvorit. Dvere aj nadrz idu.zamok sa da stlacit no nic v nom necvaka pri otvarani ani pri odomknuti nepocut motorcek. Dakujem za rady.
Corsa E B1,4XER drive r. 2016
Frontera 2,2 DTI r. 2000
Astra g 1.4 16v r. 2008
Frontera 2,2 DTI r. 2000
Astra g 1.4 16v r. 2008
-
peposlowak
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Feb 2015, 15:19
- Auto: Vectra B
Chlapi tak problem vyrieseny. Dal som dole tapacir otvoril som z vnutra. Motorcek som skusil na baterke fungoval vratil som ho naspat a uz to funguje.Je tam asi nejaky spinac ktory sleduje ci nieje otvorene pretoze pri otvorenom kufri central nefunguje. Neviete kde je ten spinac?
-
bafjo
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 04 Máj 2011, 10:26
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
mne tiež nefunguje zámok na kľúč ale centrál mi zamkne aj keď mám otvorený kufor. Tak si myslím že tam nebude žiadne čidlo.