Chlapi, cim to moze byt sposobene, ked mi za jazdy vyskocila z diferaku kratsia poloos ? Nevyskocila uplne von, ze by padla na zem, ale len sa kus povysunula z tisichranu. Auto samozrejme nepojazdne,vsade snehu brecky, valat popod auto sa nedalo, diferak sa tocil naprazdno.. Najskor som myslel ze nieco s prevodokou, nastastie to bolo iba toto.
Jeden chlapik mi to v dielni nasadil naspat, ale mam strach aby sa mi to nestalo znovu, ked budem niekde mimo domu.
Moze poloos iba tak vyskocit z diferaku? Ako je to mozne? Zeby zodrata ta zavlacka na konci hriadela? Ale aj tak by sa nemala vysunut, pokial neuvolnim spodny cap naboja, alebo uchyt tlmica, ci? Inak vytieklo aj kus oleja popri gufere, takze musim ho tiez doplnit / vymenit. Zatial ale jazdim..
Vysunuta poloos z diferaku
Moderátori: dulo, buci_vectra
- MajklNajt
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Júl 2009, 15:31
- Auto: Vectra B
Vysunuta poloos z diferaku
Opel Vectra 2.0 DTi
r.v. 2000 edition, sedan
r.v. 2000 edition, sedan
- sir.Oliver
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 21 Jan 2013, 07:10
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Re: Vysunuta poloos z diferaku
v akom stave ti je rameno ?
nebude nieco s klbami ? alebo zeby niekto dal nejaku kratsiu poloos ?
- MajklNajt
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Júl 2009, 15:31
- Auto: Vectra B
No odvtedy presiel uz mesiac, nabehal som 2000km a zatial je to OK. Poloosi a ramena su tam od vtedy ako to auto mam .. cca 140 000 km. Ale bude niekde vola na ramenach, lebo kusok koleso tancuje. Gulove capy na ramenach som menil minule leto, tak ktovie kde bude zrada. Musim to ceknut ked sa kus otepli.
Opel Vectra 2.0 DTi
r.v. 2000 edition, sedan
r.v. 2000 edition, sedan