startovanie

Moderátori: dulo, buci_vectra

Jamin
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 25 Mar 2008, 08:00
Auto: !! Zmeň si model auta !!

startovanie

Príspevok od používateľa Jamin »

ahojte, chcel by som sa spytat ci ste niekto nemali podobny problem alebo neviete mi poradit. mam taky problemik, ked dam kluc do spinacky potocim na polohu I. tak by mali hned zasvietit kontrolky, ale nestane sa tak. vzdy musim akoby este potlacit smerom k polohe II kedy sa uz startuje aby mi zasvietili. potom to uz funguje ok. ako keby neaky zly kontakt . neviem. Mate niekto s tym skusenosti? Ked sa interier ohreje ze pustim kurenie na nohy dalsie starty su uz uplne v poriadku. rano pridem a znova alebo ked dlhsie postoji auto na chlade.
Vectra B 1.8 16V 85Kw r.96
Používateľov profilový obrázok
jupaza1
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 16 Máj 2009, 10:37
Auto: Vectra C
Bydlisko alt: Bytča a okolie

Re: startovanie

Príspevok od používateľa jupaza1 »

zrejme kontakty na spínačke ;)
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi 110 kw r.v.2006
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
Jamin
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

myslis tu elektronicku cast na konci ten orech?
jupaza1
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

presne tu ;)
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
Jamin
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

ok dakujem, mam jednu co som zohnal davnejsie z vraku, tak to skusim vymenit. velka vdaka.
jupaza1
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

nieje zač ;)
Jamin
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

tak chalani, dnes som horkotazko vonku pri tomto pocasi vymenil tu el.cast spinacej skrinky a vysledok je taky ze sa nezmenilo nic. postrehol som ze kluc v zamku isiel tak tuhsie, niezeby nechcel ale koli mrazu a zime taky stuhnuty. nastartoval som auto a nechal zahriat interier hlavne som pustil kurenie na nohy aby prehrialo spodok teda spinacku. nasledne ked som vlozil kluc znova do zamku isiel lahko. nechal som auto vychladnut a pred chvilou som siel zas a znova prituhnute. skusil som kluc nahriat zapalovacom aby bol teply a dal do spinacky spinacka akoby sa roztopila a sla dobre. Teraz neviem ako ten zamok rozhybat aby siel stale lahko. cital som ze mazivo ako WD neni dobre davat do spinacky ze polepi vsetko a mozem sa s nou rozlucit. co viem mam neaky spray FAB mazadlo plus na cylindricke zamky. len sa chcem s vami poradit ci nemate neaky iny napad.
otravaga
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 04 Dec 2011, 13:11

Príspevok od používateľa otravaga »

ja som daval do vlozky zamku na byte silikonovy sprej. Kluc mi chodil uz tazko, zadrhaval sa. Po nastriekani to islo lahko. Par dni bol kluc taky mastny, no nebolo to nic hrozne.
Napísať odpoveď

Návrat na "VECTRA - ELEKTRO"