Dobry den,
mam taky problem, ze mi prestal stierat spolujazdcov stierac na Opel Vectra c 2.2dti. Zvlastne je, ze stierac na vodicovej strane funguje a stiera. Takze predpokladam, ze motorcek je dobry. Neviete co by s tym mohlo byt? dakujem
Nefunkcny spolujazdcov stierac Opel Vectra c
Moderátori: dulo, buci_vectra
- Eisy
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 08 Nov 2012, 18:57
- Auto: Insignia
- Bydlisko alt: Zohor okr. MA
Re: Nefunkcny spolujazdcov stierac Opel Vectra c
Pozri najprv co sa tam deje ... Ci nemas ten mnohohran vydraty ... nieco vypadnute ...
- jupaza1
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 16 Máj 2009, 10:37
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: Bytča a okolie
tipujem vypadnuté tiahlo na pantografe
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi 110 kw r.v.2006
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 10 Sep 2010, 12:29
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
ak by to bolo vypadnute tiahlo alebo ten tisichran, da sa to nejako urobit alebo treba vymenit cely mechanizmus?
P.S.: som teraz v praci tak som sa na to este nemal cas pozriet.
P.S.: som teraz v praci tak som sa na to este nemal cas pozriet.
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 31 Mar 2012, 14:28
ja som takého niečo riešil minulý rok, pršalo - prietrh mračien bol a stierače mi začali rýchlo stierať, pričom do pol minúty mi išiel už iba vodičov.
tak som nemohol riešiť v tom daždi a bol som tiež prekvapkaný
potom za priaznivého počasia som kukol, čo s tým je a samozrejme to tiahlo na spolujazdcov stierač vypadnutý, oprava nemožná, lebo to drží nejaký plastový štuplík, ktorý som mal ulomený. bolo potrebné vymeniť celý ten kovový mechanizmus
tak som nemohol riešiť v tom daždi a bol som tiež prekvapkaný

potom za priaznivého počasia som kukol, čo s tým je a samozrejme to tiahlo na spolujazdcov stierač vypadnutý, oprava nemožná, lebo to drží nejaký plastový štuplík, ktorý som mal ulomený. bolo potrebné vymeniť celý ten kovový mechanizmus
OPEL VECTRA C, 1,9 CDTI 110 kW, 6 st. automat
- jupaza1
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 16 Máj 2009, 10:37
- Bydlisko alt: Bytča a okolie
oprava možná, na svojej som to riešil prevrtaním a za použitia závlačky a iných komponentov som to dal dokopy
treba posúdiť stav a podľa toho riešiť, niekedy keď sa nedá tak sa nedá

Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi 110 kw r.v.2006