Modré som vyskúšal, vrátil som sa späť ku klasickým. Preto ma napadlo ísť do druhého extrému, či sa to nevylepší na mokru a v noci pre oči.
Inak nemôžem si sťažovať, FL svetlomety Vectry B sú na dosť vysokej úrovni, takže je to s nimi fajn aj s klasickou žiarovkou bez žiadných HID alebo iných viac wattových žiarovkách..po včerajšku mám veľmi rozpačité pocity s tymíto žltými. Sranda, pred autom je to svetlo s bielym nádychom, ďalej od auta, teda smerom k hranici línie ako sa láme lúč svetla z paraboly sú silno žlté...veľmi zvláštne, včera na snehu som si nemohol zvyknúť na ten žltý sneh.
Som zvedavý, ako to bude vyzerať na mokrej vozovke. Poskúšam, zreportujem a dám vedieť. Čiže len skúšam a špekulujem, ktoré žiarovky sa mi najviac osvedčia. Kedysi som mal na Corse modré a ocino hneď vedel, že idem v noci ja už z diaľky, preto sa mi párkrát stalo, že mi otvoril bránu.
Teraz sa na našej ulici pomenili autá a už tam sú asi tri s xenónovými reflektormi, tak sa to nedá rozlíšiť. ˇ
Čo som tým chcel povedať? Že s týmíto žltými mi dúfam sem tam bude zasa fungovať automatické otvorenie brány

...a zmenil som názor...klasická žiarovka H7 vyžaruje biele svetlo

a nie žlté (zdá sa, že najpríjemnejšie svetlo pre oči)