Zakladaniu novej temy som sa chcel vyhnut ale uz druhy den tu browsujem a nedokazem si utvorit ten spravny obraz o mojom probleme. Taak to skusim predostriet ci niekto nemam skusenot kde zacat
Moja astricka G X14XE BA+LPG zacala velmi tazko stratovat. Klasicky start chytanie na brnk sa zmenilo na obcasne tazke stratovanie za tepla. a v poslednom case na velmi tazke startovanie za studena a tepla. tociim pridavam plyn auto sa ledva rozbehne a potom zdochyna ale nezhasne.. Podla smradu z vyfuku ocividne bohata zmes.. ale kontrolka nesvieti.. pri jazde na benzin auto nechce ist.. nema vykon sem tam naskci a ma okruh otacok kde zacinam skackat je tesne pred 2000
nesmiem zabudnut podotknut ze som trosku podcenil situaciu s palivovym filtrom a vynechal som jednu vymenu (clovek ked jazdi na LPG zabudana benzin
Viete mi poradit o co by sa mohlo jednat?
Vcera som skusal cez OP com nacita chyby.. bola tam jedna ktora sa objavila ked som siel asi 100 vkou a prepol som na benzin z plynu vtedy auto zacukalo a chyba P0170 - lean exhaust.
dalsia vec.. ze pri nastartovanom aute som skusal pozorovat live data zameral som sa na teplotne cidla.. pri zohriatom motore ukazovali okolo 1.8 V obe toto by som asi zaproblem nepovazoval..
avsak nedokazal som z toho mnostva parametrov co sa ta da citat specifikovat sucinetel prebytku vzduchu lambda.. Hladal som meniace sa cisslo medzi parametrami..
viete mi poradit ktory to je parameter? je to napetova uroven ci bezrozmerne cislo ked sa jedna o pomer?
na co ine by som sa mal zamerat ked chcem nasjt kamen urazu..
Vim ze sa tu toho riesilo vela ale vazne si neviem vytvorit obraz co za suciastku by som mal objednat a menit veci doradu pocnut snimacmi a skoncit pri palivovom cerpadle by som nerad zazil..
Za kazdu radu som vopred vdacny
pekny den!!