kúpa novej corsy
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Júl 2014, 11:05
- Auto: Nemám auto
kúpa novej corsy
chcem si kúpiť novú corsu motor by som chcel 1,4 74kW,má tu niekto s ním nejaké skúsenosti?alebo aký by ste mi odporučili? do práce to mám 9km ,takže benzín,ale chcem to aj na dlhšie trasy,vdaka za odpovede
- kimino
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 29 Dec 2008, 15:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Re: kúpa novej corsy
Ak si sa už rozhodol, tak tým asi nič nepokazíš. Náhodou som včera narazil na článok o ojazdenej Corse C. 1,4ku neodporúčali, že sa kvôli jej vyšším servisným nákladom a výkonu vyššiemu o pár kW neoplatí. U novšej Corsy neviem ako to je, ale možno ti to pomôže. No servisné náklady na ani jeden motor nemôžu byť vysoké. Tetin muž má služobnú Corsu D 1,2 a pochvaľuje si spotrebu okolo 5-6 litrov. No žihadlo to nie je. Keď šiel na našej Corse C 1,3 CDTi, tak bol prekvapený, aká je živá oproti jeho Corse.
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Júl 2014, 11:05
- Auto: Nemám auto
vďaka za info rozhodnutý ešte nie som,teraz zase 14.7 predstavili úplne novú corsu,ale asi tá bude predpokladám drahšiakimino napísal:Ak si sa už rozhodol, tak tým asi nič nepokazíš. Náhodou som včera narazil na článok o ojazdenej Corse C. 1,4ku neodporúčali, že sa kvôli jej vyšším servisným nákladom a výkonu vyššiemu o pár kW neoplatí. U novšej Corsy neviem ako to je, ale možno ti to pomôže. No servisné náklady na ani jeden motor nemôžu byť vysoké. Tetin muž má služobnú Corsu D 1,2 a pochvaľuje si spotrebu okolo 5-6 litrov. No žihadlo to nie je. Keď šiel na našej Corse C 1,3 CDTi, tak bol prekvapený, aká je živá oproti jeho Corse.
- kimino
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 29 Dec 2008, 15:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Nekupuj si novinku, takú chybu sme spravili len raz. Kupovali sme auto pred prázdninami a po prázdninách malo cenu o 250tis SK nižšiu. Treba počkať.
Možno by som zvážil v tvojom prípade tú 1,2ku. Ak máš rozumného predajcu, ktorý poradí a nechce len zarobiť, tak by som sa na to spýtal.
Možno by som zvážil v tvojom prípade tú 1,2ku. Ak máš rozumného predajcu, ktorý poradí a nechce len zarobiť, tak by som sa na to spýtal.
- bukelo
- Moderátor
- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
Pri prichode noveho modelu zvyknu byt akcie na "stary" model, aby sa vypredali stare zasoby ... mozno trafis na dobru ponuku, s lepsou vybavou, alebo cimsi "zadarmo".
Pri kupe noveho modelu budes mozno castejsie chodit na pripadne zvolavacie akcie ... ale nemusi tomu tak byt. To ukaze cas.
Pri kupe noveho modelu budes mozno castejsie chodit na pripadne zvolavacie akcie ... ale nemusi tomu tak byt. To ukaze cas.