Vybracie od motora v interieri
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
fido
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Júl 2011, 17:28
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Vybracie od motora v interieri
Zdravím chlani, maám taky zvláštny problem :/ .. Ide oto že mám hrozne velke vybracie v interieri. Aby som to lepšie opísal. Menil som cca pred rokom motor na mojej Astre F 1.7 TD 50kw origoš opel motor. Takže išli aj nove silenbloky motora, prevodovky skrátka všetky 3 viac ich tam tušim ani nieje či?? .. Naštartujem auto. Motor beží pekne bez nejakých strat ale na volnobehu citim velku rezonanciu v aute :/ . všetko sa trasie a po chvilke mám zalahnute v ušiach :/ .. ked idem za jazdi alebo ako nahle pridám plyn tak rezonancie sa stlmia a odost! Najhoršie je to naozaj na tom volnobehu ked stojim na semafore, parkovisku skrátka volnobeh. Je to hrozna jazda žiadne pohodlie :/ .. už sa stým babrem asi pol roka :/ .. bol som stým aj v servise a vraveli mi že to je normálne .. že tieto dieseli tak hučia a aj tak trasu .. ale podla mna to nieje možne aby to až tak moc! .. Pomôžte mi prosím vás. Velmi pekne Ďakujem za každu radu. 
- lubo22
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 17:45
- Auto: Nemám auto
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vybracie od motora v interieri
vau fido takto vola mojho svagra 
tie rezonacie mas iba na volnobehu aj ked je zohriaty motor? a ked kusok pridas plyn na neutrali aj o 100ot uz to prestane?
tie rezonacie mas iba na volnobehu aj ked je zohriaty motor? a ked kusok pridas plyn na neutrali aj o 100ot uz to prestane?
Vectra C cierna ex
Vectra C modra ex
Vectra C modra ex
-
fido
- Nový užívateľ

Tak som rád že som ta pobavil
.. táto prezivka mi prischla na strednej
..
JJ presne tak! Ked ide na volnobehu tak hrozne trasie :/ .. bezohladu na to aká je teplota. Ked mu čo ilen troška pridám plynu tak sa ustali a je to lepšie
.. ale ked preradujem tak je to zase citit .. bo chvilku je tam ten volnobeh :/ . neviem čo stým :/ .. je to velmi neprijemná jazda :/
JJ presne tak! Ked ide na volnobehu tak hrozne trasie :/ .. bezohladu na to aká je teplota. Ked mu čo ilen troška pridám plynu tak sa ustali a je to lepšie
- lubo22
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 17:45
- Auto: Nemám auto
zazil som to na jednej vebe 1,7 td a vyzeralo to na silent motora
Vectra C cierna ex
Vectra C modra ex
Vectra C modra ex
-
fido
- Nový užívateľ

To mysleš akože silenbloky motora? Ak hejj tak tie sú všetký 3 úplne čistonove! Dokonca ten stredovy už aj 2x meneni za kvalitnejšii!! Ja som ztoho hotovii :/
-
fido
- Nový užívateľ

Problem vyriešeny
.. vymenil som silenblok na prevodovke. Bol tam ten čistonovy ale bol strašne tvrdy ako skala :/ .. tak som tam hodil naspet net pôvodny čo tam bol a už to ide v poho
.. konečne sa to ukludnilo
.. i ked ešte trocha je to citit ale to sa neda stým porovnat .. Ďakujem všetkým za svoje rady
-
fido
- Nový užívateľ

Ešte mi ostal taky menši problemik :/ .. trasenie mi ako tak už zmizlo ale ešte stále ked preradujem tak je počut take drnčanie akoby kov o kov. Čo sa týka chytania o kasnu ako napriklad výfuk tak všetko pozrete a nič som nenašiel kde by sa to mohlo chytat. Nemá stým niekto skúsenost? Ďakujem 
- LukášPB
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Júl 2012, 12:45
- Auto: Omega B
Keď sa ti to ešte trasie, tak pridaj volnobežné otáčky na čerpadle, je tam taká skrutka. Mne to velmi pomohlo, tiež to tak rezonovalo a triaslo sa celé, pridal som nejakých 50-100ot a úplne volnobeh o inom.
Možno niekto sa už s tým hral v minulosti, pri nejakej výmene niečoho, a zle ich našteloval späť.
Možno niekto sa už s tým hral v minulosti, pri nejakej výmene niečoho, a zle ich našteloval späť.
Fiat Palio Combi 1.2 -> 4 x Opel Vectra B 1.8/1.7TD -> Opel Astra G Caravan 1.4 -> Opel Omega 2.5 V6 LPG -> Škoda Octavia 1.9TDi L&K
[BRATISLAVA] Chiptuning & kódovanie & EGR off & DPF off & a iné soft úpravy -> SS
Volkswagen Passat 1.9TDi 96kw @ 132kw EGR off
BMW 730d 160kw @ 200kw EGR off
[BRATISLAVA] Chiptuning & kódovanie & EGR off & DPF off & a iné soft úpravy -> SS
Volkswagen Passat 1.9TDi 96kw @ 132kw EGR off
BMW 730d 160kw @ 200kw EGR off
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
Hliníkový kryt výfuku a plechový držiak predného výfukového potrubia. Ten zvykne prasknúť a drnčí.
-
fido
- Nový užívateľ

Tie otáčky vypadaju byt dobre
.. keby som to len o malinko pridal tak by to potom moc vrčalo na volnobehu a samozrejme aj papalo :/ .. Teraz som si všimol ako keby mi to drnčalo niekde na radiacej páke :/ .. musim to tam niekde pozriet. A ten výfuk? No neviem .. to by som potom počul skor asi taky plechovy zvuk nie? .. toto je ako keby kov o kov a robi to hlavne pri rozbiehani a pri preradovani .. vymáčknem spojku preradím dajme tomu z 2 na 3 a vtedy je to počut . až dokedy nevyhodim spojku a idem už na tej 3ke. A samozrejme aj na volnobehu je to trocha počut aj citit :/ ..
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
Netuším, ako znie podľa teba zvuk plechový a ako zvuk kov o kov. Napísal som ti len pár možností, čo to môže spôsobovať. Pod auto sa musíš zohnúť sám.