Ake pneu?
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
Kajo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
- Auto: Astra G
Re: Ake pneu?
No, to je presne to macil, to si sa dobre spýtal 
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
- tomas.guru
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Mar 2012, 21:03
- Auto: Vectra C
viem že je to úbohé, ked som auto kupoval mal som lepšiu finančnú situáciu:(macil napísal:Zákonné minimum je 1,6mm. O tom potom. Ale kúpiš si GTS-ku s vyše dvestokoňovým trojlitrom a riešiš jazdené gumy?
Vectra C GTS 3.2 V6 1/2005
- Eisy
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 08 Nov 2012, 18:57
- Auto: Insignia
- Bydlisko alt: Zohor okr. MA
co je na tom az take strasne?! ako aj pise, financna situacia sa moze zmenit zo dna na den ...
Fakt niekedy nechapem tie reakcie tuto ...
Fakt niekedy nechapem tie reakcie tuto ...
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
To nebolo o cene, ale o bezpečnosti. Ťažké auto, silný motor, to si vyžaduje spoľahlivejšie obutie, ako pneumatiky s nejasnou históriou. Nové Matadory nie sú oveľa drahšie, ako jazdenky z inzerátu.
- Eisy
- Opelclub VIP člen

Ake pneu?
Ani ja som nechcel o cene, alebo o financnej situacii pisat. Asi ma nejaky dovod preco ide kupovat jazdene ale o to tu neslo. To je jeho vec. tu sa vzdy riesi nieco ine ako je otazka , alebo tema.
Ci to treba vzdy napisat?
Chcem kupit tieto jazdene pneu, ano jazdene z dovodu takeho a takeho ............. ?!
Alebo potom reagujem trocha inak a hned to inak vyzneje.
A stacilo k tomuto.
Ci to treba vzdy napisat?
Chcem kupit tieto jazdene pneu, ano jazdene z dovodu takeho a takeho ............. ?!
Alebo potom reagujem trocha inak a hned to inak vyzneje.
A stacilo k tomuto.
- macil
- Admin

Vyjadril som sa priamo k otázke a z mojej odpovede sa snáď dalo vydedukovať, že "Nie, v tomto prípade sa neoplatí také gumy kupovať." A v ďalšom som navrhol aj výhodnejšiu alternatívu.
- LukášPB
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Júl 2012, 12:45
- Auto: Omega B
Typická slovač, ktorá hneď rieši iného financie, nechápem čo je koho do toho aj keby si kupuje na Rolls Royca ojazdené gumy. Ale k veci, za ojazdené gumy je to vela, buď by som doložil na nové 20€ (ako bolo písané Matadory sú v tej cene) alebo hladal iné jazdenky, tak do 30€ sa dajú kúpiť pekné 2 pneu, keď poriadne pohladáš.
Fiat Palio Combi 1.2 -> 4 x Opel Vectra B 1.8/1.7TD -> Opel Astra G Caravan 1.4 -> Opel Omega 2.5 V6 LPG -> Škoda Octavia 1.9TDi L&K
[BRATISLAVA] Chiptuning & kódovanie & EGR off & DPF off & a iné soft úpravy -> SS
Volkswagen Passat 1.9TDi 96kw @ 132kw EGR off
BMW 730d 160kw @ 200kw EGR off
[BRATISLAVA] Chiptuning & kódovanie & EGR off & DPF off & a iné soft úpravy -> SS
s pohladu cloveka co ma na beznom ucte vzdy 5 cifernu sumu (kladnu) v eurach, je bez zavazkov a jeho najblizsi vyssi planovany vydavok je vlastny pohreb to iste znie nepochopitelne. v tejto situacii som sam bol.macil napísal:To nebolo o cene, ale o bezpečnosti. Ťažké auto, silný motor, to si vyžaduje spoľahlivejšie obutie, ako pneumatiky s nejasnou históriou. Nové Matadory nie sú oveľa drahšie, ako jazdenky z inzerátu.
financna situacia sa moze fakt zmenit a to nemusi by dovod dat oblubene auticko GTS v6 prec len kvoli cene pneu.
ja som inzerat zle precital, a ta firma chce 88eur za 2 50%-ne pneu, co nie je dobre.
s pneu co maju 2-3 mm sa da jazdit bezpecne. treba si nechat vacsi odstup a najma pri mokrej ceste zvolnit.
v tomto ohlade mu nemame co vycitat. navrhujem, aby zverejnil cislo uctu a kludne mu mozete dopalit na lepsie pneu ;-)
- mayecek5395
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Sep 2013, 08:38
- Auto: Vectra B
- Bydlisko alt: 03496
potom pridávam aj svoje 
- Eisy
- Opelclub VIP člen

Ja som reagoval na tento tvoj prispevok ....macil napísal:...kúpiš si GTS-ku s vyše dvestokoňovým trojlitrom a riešiš jazdené gumy?
- macil
- Admin

Všakže si týmto nemal na mysli mňa? Či?jal napísal:s pohladu cloveka co ma na beznom ucte vzdy 5 cifernu sumu (kladnu) v eurach, je bez zavazkov a jeho najblizsi vyssi planovany vydavok je vlastny pohreb to iste znie nepochopitelne.
- tomas.guru
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Mar 2012, 21:03
- lubo22
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 17:45
- Auto: Nemám auto
prid si po hankooky zadara
ale pozor ked prsi optarne jazdit treba. 
Vectra C cierna ex
Vectra C modra ex
Vectra C modra ex
takych je v mojom okoli a aj tu na klube habadej !macil napísal:Všakže si týmto nemal na mysli mňa? Či?jal napísal:s pohladu cloveka co ma na beznom ucte vzdy 5 cifernu sumu (kladnu) v eurach, je bez zavazkov a jeho najblizsi vyssi planovany vydavok je vlastny pohreb to iste znie nepochopitelne.
- AReYco
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Aug 2011, 10:56
Chalani, čo hovoríte na takýto prípad?

pneu s funkciou stimulatora.
- LukášPB
- Strieborný užívateľ

U nás sa podobné kolko rázy stalo, vymieňa sa membrána a zabudneš v lise rukavice, a potom už len dojde na kontrolu krásna guma so zalisovanými rukavicami. A už tam teda všeličo bolo, imbusové klúče, také pol metrové kluče na doťahovanie, pero, hocičo čo kolko krát vypadne formárovi keď to opravuje, alebo čo tam zabudneme
Fiat Palio Combi 1.2 -> 4 x Opel Vectra B 1.8/1.7TD -> Opel Astra G Caravan 1.4 -> Opel Omega 2.5 V6 LPG -> Škoda Octavia 1.9TDi L&K
- LukášPB
- Strieborný užívateľ

Spomínal tu niekto kedysi, že má sadu 225/45 R17 a nemá s ňou čo robiť, tak ak to je ešte aktuálne zobral by som ich, potrebujem 2ks ale zobral by som aj 4ks, ak sú rovnomerne zjazdené, min 2,5-3mm a bez opravovaného defektu. Ď