autocom vs. op com
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
vectra19cdti
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 30 Jan 2014, 20:48
- Auto: Vectra C
autocom vs. op com
dobrý deň, chcem sa opýtať čo by ste mi skôr odporúčali, auto com alebo op com. ma to byť využívane na súkromne účely a sem tam aj pre kamarátov. chcel by som vedieť výhody jedného a druhého resp nevýhody, najlepšie od ľudí čo s tým máju reálnu skúsenosť. chcel by som taktiež vedieť, či je lepší v programovaní op com alebo auto com. osobne vlastním opla, a uvedomujem si že univerzálna diagnostika asi nedokáže všetko to čo konkrétna určené pre jeden automobil, ale možno je dobre mať univerzálnu. a ak môžete a viete, skuste mi dať nejaké kontakty na ludi čo to vedia dodať, som z okolia Tatier 
-
vectra19cdti
- Pravidelný užívateľ

Re: autocom vs. op com
A EšTE TAKý mali postreh, diagnostika auto com a diagnostika DELPHI DS150E je jedno a to iste?? pretože som sa dočítal že áno. skúste vyjadriť svoj názor.
-
Kajo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 23:59
- Auto: Astra G
op-com umožní o niečo viac, autocomm je zas rýchlejší.
Umožní záznam viac údajov za sekundu.
A samozrejme je uni.
Umožní záznam viac údajov za sekundu.
A samozrejme je uni.
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
-
vectra19cdti
- Pravidelný užívateľ

a chcel by som sa opýtať, či nevieš či dokaže autocom nastavovať aj take prkotinky typu denne svietenie a podobne, a taktiež by soms a chcel opýtať čo sa týka live dat či obe dokažu zaznamenavať všetko čo je pre diagnostiku potrebne??,
a ešte na zaver, v konečnom dôsledku by si čo odporučal, na bežné uživanie, žiadne extremne zasahy, viac menej to bude služiť fakt na diagnostikovanie ked nejaka chyba vyskoči.
dakujem
a ešte na zaver, v konečnom dôsledku by si čo odporučal, na bežné uživanie, žiadne extremne zasahy, viac menej to bude služiť fakt na diagnostikovanie ked nejaka chyba vyskoči.
dakujem
-
Kajo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 23:59
Ak to budeš používať na Opel, tak OP-COM lepšie poslúži.
S autocommom sa dá robiť veľa vecí, aj nejaké nastavenia a aktivácie zariadení, ale ako som vravel.
S autocommom sa dá robiť veľa vecí, aj nejaké nastavenia a aktivácie zariadení, ale ako som vravel.
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
- troodon
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Nov 2008, 23:17
ked to chces viacmenej na ople tak opcom, nepises vsak ci original opcom alebo cinsky klon.. v kazdom pripade opcom-om akymkolvek spravis viac.
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
-
vectra19cdti
- Pravidelný užívateľ

tak original by som si nemohol dovoliť hehe
ALE TAK nakoniec som si zadovažil autocom, kdeže aj kamarati maju ine auta, a viac menej su to taxikari a treba im prečistovať dpf filter