Mal som totiž tú možnosť si oskúšať tankovanie 2x do plna na tej istej pumpe a tom istom stojane/hadici.
Ráno som napustil do plna tak, že som si počkal kým už nebude tlačiť prakticky žiadny plyn. Ešte dačo šlo, no típol som to. Potom som s plne naloženým autom a patrične nahustenými pneu vyrazil okľukou cez kysuce na Turiec. Víter dul ako besný raz tak potom onak, čiže aj od chrbta aj z iných smerov. Na Tourci som vyložil náklad, so stále nahustenými pneu sa vrátil na Horné Považie, v žiline spustil vzduch v pneu na hodnoty prázdneho auta a hoj ho späť okolo tej istej pumpy domov.
I ta som opäť napustil, po ujdení 326 km celkových 31,8 litra plynu, pričom tentokrát som čakal, pokým sa čerpadlo nezastaví úplne. A to som nešiel vyslovene na spotrebu ako slíž. Mimo obec väčšinou spolu s premávkou medzi 80-105, diaľnica niečo nad 120 - resp. 2600ot. obec podľa pravidiel, bo lepšia spotreba je pri 50-52km/h ako pri atakovaní 60tky).
Pod 10 som v živote nemyslel, že dám, takže nie zlé na starý veľkoobjemový nenažraný črep s automatom
A fabre, tankoval som na dotyčnej najlacnejšej pumpe v SR momentálne, takže asi až také zlé to nebude s tým pomerom cena/kvalita.