No ľudia tak som si dnes na to zohnal kľúč a vytiahol som tú zapaľovaciu cievku. A čo som vám nenašiel? :-D Niekto to už predomnou otváral a oblepoval izolačkou. Ako hovorím nevydržala dlho. Asi to bolo niekedy pred mojou kúpou. Tak som to poodlepoval. Chybu som viac menej žiadnu nenašiel. Dal som tam novú izolačku (lepšie som to obviazal), vyčistil som to. V dvoch dierach v motore kde idú tie fajky z cievky bol olej, Tak tom to vytrel ako sa len dalo a nasadil s5. Ešte to asi niekedy budem musieť otvoriť ale už s nejakým odborníkom. Sú tam také špice a tie asi treba pritiahnuť len nato už nástroj nemám. Izolačku som teda dal provizorne na chvíľku aj ja. Do budúcna tam natiahnem tú zmršťovaciu bužírku. Tá vraj vydrží dlhšie. V každom prípade. Po namontovaní motor ide ako má. Teda ešte to bude treba vyskúšať aj niekedy ráno za studena ale aj teraz som ho mal už viac menej vychladnutý. Huráááá už nešklbe. Je to 100 a 1.

Koľko ma to stálo? 2,40€ za hviezdicový nástavec + časť izolačky.
Na obrázku lišta po tom ako som ju vytiahol. Dve fajky sú od oleja. Ten asi robil problém.