Vypina mi autoradio/nieco ako restart..

Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra

frenkyto
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 16 Sep 2009, 18:51
Auto: Astra F

Vypina mi autoradio/nieco ako restart..

Príspevok od používateľa frenkyto »

Dobry den:
Poprosim o pomoc na autoradiu alpine sa mi stava casto ze pri volume 19/20 mi radio vypne a hned sa zapne je to ako restart ,samozrejme je tam dost velky odber kedze mam 2 subwoofre,niekedy mi to nerobilo cim dalej kazdy rok je to intenzivnejsie ...menil som akurat kable za hrubsie inac vsetko v stave ako ked to fungovalo poradte ..napadlo ma este ze vyskusat vsetko bez subwooferov ale mam pocit ze same radio na kompa v aute to nerobi..viem ze radio je istene a vypina ale preco to robi teraz v minulosti nie,robi to najme pri hudbe stylu HIP-HOP,kde je silny basovy zaklad silne bycie a basa na doby odber??...su dni ked sa celkom da ale niekedy to je na nervy napadlo ma este vymenit koncovky euro uvidim,bateria?ma uz 4 roky,skrat? ...dakujem vopred..
Predaj autohifi: Opel - astra F,2000,1,6í
Používateľov profilový obrázok
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Re: Vypina mi autoradio/nieco ako restart..

Príspevok od používateľa macil »

Môže byť, že baterka už nestíha.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
frenkyto
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

macil napísal:Môže byť, že baterka už nestíha.
Tiez si to myslim....
Luisile
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 04 Apr 2010, 15:09
Auto: Vectra B
Bydlisko alt: Podrac

Príspevok od používateľa Luisile »

robí ti to pri naštartovanom ale vypnutom motore? ak pri vypnutom tak to ma prečo robiť, ak pri zapnutom, určite by som riešil baterku pripadne merať či dobíja správne alternátor. Inak neviem poradiť mal som už v kufri hocijaké woofre ale toto mi nikdy nerobilo. A inak ti poviem z mojej skúsenosti ono ta to prejde myslím tie woofre. Ked budeš musieť vyberať bednu kvôli každej pikovine. Momentálne riešim 8" gladen v 17 litrovej uzavretej ozvučnici je to to najmenšie čo ešte ako-tak zahraje a tym to hasne...
Opel Vectra B 1.8 16V
85KW-115PS X18XE Phase1 (zatial)
frenkyto
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

Luisile napísal:robí ti to pri naštartovanom ale vypnutom motore? ak pri vypnutom tak to ma prečo robiť, ak pri zapnutom, určite by som riešil baterku pripadne merať či dobíja správne alternátor. Inak neviem poradiť mal som už v kufri hocijaké woofre ale toto mi nikdy nerobilo. A inak ti poviem z mojej skúsenosti ono ta to prejde myslím tie woofre. Ked budeš musieť vyberať bednu kvôli každej pikovine. Momentálne riešim 8" gladen v 17 litrovej uzavretej ozvučnici je to to najmenšie čo ešte ako-tak zahraje a tym to hasne...
Zdravim ta ,tiez si mysim ze to bude robit baterka robi to pri nastartovanom aute ale aj pri vypnutom je to jedno len pri vypnutom motore to robi uz na volume 15 co ma logiku baterka nema tolko prudu,alternator no neviem nikdy som s nim problem nemal ..a k tym wofrom ja to nevyberam kufor nepouzivam.autohifi este stale predavam v obchode, 14 rokov je kufor vzdy zaplneny hudbou...
Luisile
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

OK beriem aký názor máš na tie malé gladeny zahrajú to dobre? ako momentálne fakt potrebujem len posilniť basové pásmo na na iné to neni. mal som velmi dlho monacor blackbass 10" v odladenej bedni tak porad.
Opel Vectra B 1.8 16V
frenkyto
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

Luisile napísal:OK beriem aký názor máš na tie malé gladeny zahrajú to dobre? ako momentálne fakt potrebujem len posilniť basové pásmo na na iné to neni. mal som velmi dlho monacor blackbass 10" v odladenej bedni tak porad.
GLADEN SQX 8 mas?kolko si za to dal....?ja nemam skusenosti s tym woofrom ,ale moizem ti zistit urcite to bude priame info od predajcu nezavadzajuce...ja som nikdy nedaval 20-ani 25 basak do auta u mna by to nedavalo zmysel...este rozmyslam ci mi to nemoze nejako kapacitor robit ked sa ho dotknem zablika otaca sa hlavica troska vpredu kde sa napaja som to omotaaval pri tlakoch to povolilo...zda sa mi ze aj troska vody sa tam dostalo ked som bol na tuningu neviem teraz .....
Luisile
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

Neviem ešte presný typ ešte mi nedošiel rieši to za mňa známy nemám na to momentálne čas. No šak skús poodťahovať na kapacitore aj tie vnútorne šruby skontroluj všetko.
Opel Vectra B 1.8 16V
frenkyto
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

Luisile napísal:Neviem ešte presný typ ešte mi nedošiel rieši to za mňa známy nemám na to momentálne čas. No šak skús poodťahovať na kapacitore aj tie vnútorne šruby skontroluj všetko.
mozno budem vediet zohnat lacnejsie ..dnes som ten kapacitor presiel podlozil som vrch kde je napajanie a silne stiahol prisruboval k ozvucnici skusla som to na volume 20,21 ani raz to nevyplo takze predpokladam ze to robi kapacitor..zeby skratoval alebo prerusil prud raz mi nesiel no uvidim co bude dalej ale mam pocit ze je to ten kapacitor za 20 minut hrania skoro na maximalne volume co si mozem dovolit to ani raz nevyplo co sa mi nestalo poriadne dlho---
otravaga
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 04 Dec 2011, 13:11
Auto: Vectra C

Príspevok od používateľa otravaga »

Mne robilo na kenwoode volakedy podobnu vec. Bolo to zrejme tym, ze bol velky odber a proste je tam nejaka ochrana v radio alebo co. Mne pomohlo to, ze som stiahol basy na radiu a pridal ich na zosilnovaci na co bol napojeny woofer. Tym som vlastne odlahcil radio, ktory zbytocne nepustal resp. nezosilnoval basy do obycajnych reprakov. Mozno pomoze aj u teba
frenkyto
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

otravaga napísal:Mne robilo na kenwoode volakedy podobnu vec. Bolo to zrejme tym, ze bol velky odber a proste je tam nejaka ochrana v radio alebo co. Mne pomohlo to, ze som stiahol basy na radiu a pridal ich na zosilnovaci na co bol napojeny woofer. Tym som vlastne odlahcil radio, ktory zbytocne nepustal resp. nezosilnoval basy do obycajnych reprakov. Mozno pomoze aj u teba
To je pravda ale stihnut basy na mojom alpine znamena stihanut basy celkovo tym padom mi kompa hraju v aute zle...bez basov ,myslim ze mi to robi ten kapacitor ...
frenkyto
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

frenkyto napísal:
otravaga napísal:Mne robilo na kenwoode volakedy podobnu vec. Bolo to zrejme tym, ze bol velky odber a proste je tam nejaka ochrana v radio alebo co. Mne pomohlo to, ze som stiahol basy na radiu a pridal ich na zosilnovaci na co bol napojeny woofer. Tym som vlastne odlahcil radio, ktory zbytocne nepustal resp. nezosilnoval basy do obycajnych reprakov. Mozno pomoze aj u teba
To je pravda ale stihnut basy na mojom alpine znamena stihanut basy celkovo tym padom mi kompa hraju v aute zle...bez basov ,myslim ze mi to robi ten kapacitor ...
Problem definitivne vyrieseny.opetovne mi to zacalo vypinat :nebol to kapacitor vtedy som mal vytiahnute radio aj konektory zacalo to ist :dnes som to meral radio na kostre davalo malo prudu bol tam odpor ,ked som prilozil merak na karoseriu auta bolo to v poriadku prud bol 13,5 volt na radiu na kostre to bolo 12 volt konektor bol zly bolo to dost roztiahnute uvolnene kontakty tak som ho vymenil ,a meral napetie uz bolo v poriadku..mozno to niekomu pomoze ak bude mat taky isty problem:-)
Napísať odpoveď

Návrat na "AUDIO/VIDEO/NAVIGÁCIA - VŠEOBECNE"