Dobry den.
Vlastnou hlupostou som prisiel o jediny kluc ktory mal v sebe cip na imobilizer a som totalne v koncoch.Kluc od dveri sice mam ale je mi to prd platne lebo nenastartujem.
Vie mi niekto poradit ako postupovat a na koho sa v BA obratit?
Mam opel stra F caravan rocnik 1999.
Za kazdu dobru radu dakujem.
Takze situacia sa zmenila a na moju radost sa problem v dohladnom case vyriesi.Chcem sa touto cestou podakovat Signumovi za rychlu reakciu a pomoc pri rieseni problemu.Signum este raz vdaka za pomoc.
Signum napísal:V pripade zaujmu viem dodat cip a naprogramovat kluc
PLS, vies mi povedat cenu noveho kluca s immobilizerom ? Manzelka stratila a ostal nam len jeden . Dakujem /nemam Car pass , v autoklucoch - tesco chce 120€ /
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
PLS, vies mi povedat cenu noveho kluca s immobilizerom ? Manzelka stratila a ostal nam len jeden . Dakujem /nemam Car pass , v autoklucoch - tesco chce 120€ /
Ahoj kedze nemas Car pass nema ani zmysel sa zaoberat cenou orig. kluca ,lebo verzia ala Tesco je urcite lacnejsia o cca 40-50%
Mám Opel *** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI*** *** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect *** *** Distribúcia MKJ od Pepas *** *** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
Nuz cela story z klucom je ukoncena a ja konecne mozem oplika nastartovat.
Takze ak tento prispevok pomoze dalsim takym neporiadnikom ako som ja tak budem rad.Po informaciax v Baumaxe a Tescu som sa dopracoval do klucovej sluzby na Bratislavskej busovej stanici Nivy kde mi za 26 euro vyrobili kluc s pripravou na cip.Vcelku slusna cena a tak som dnes odtiahol auto do opla kde SIGNUM dokonal dielo.Sikovnost jeho prstov a slusne vybavenie na dokonanie diela ma milo prekvapili a tak za 15 minut som odchadzal na opliku.
Cena?V tomto pripade nie je podstatna ale napisem len tolko....bol som s nou maximalne spokojny.
A tak sa chcem este raz podakovat SIGNUMovi za jeho sikovnost a ochotu mi pomoct.Dakujem este raz Signum.
Tu v GA chcu za kluc s imob. 35eur.
Astra F C20LET EDS ph.3(310ps)
Vivaro 1.9cdti VeCe Car Z19DTH Kadett C limo i200 Kadett C city 2,0
Tak nam napis prosim, kde presne v Galante dostaneme kluc s cipom za 35 eurasov, hned tam skocim.
Pripadne daj prosim kontakt nech si tam mozeme zavolat.
Dakujeme.
Takze,bol som sa este raz spytat na cenu.
Pytal som sa na cenu klucu s cipom na moju Astru r.v.98 a povedala cenu :!: 29.90eur :!:
Ked si niekto chcete dat spravit kluc tak mi zavolajte a ja vas tam zavediem 0903 930 999
Aaalebo mi poslite kluc
Astra F C20LET EDS ph.3(310ps)
Vivaro 1.9cdti VeCe Car Z19DTH Kadett C limo i200 Kadett C city 2,0
Neviete kde by som v Košickom kraji zohnal kľúč s DO na svoju Omegu? Mám len jeden a chcel by som aj druhý, keby som ten jeden náhodou stratil. Počul som, že v Opli je dosť drahý. Car pass nemám ale vraj stačí VIN kód.
...::: Opel Omega B "Jubileum 100" 2.0 16V 136HP r.v. 1999 Jungle Green :::... ...::: Opel Omega B "Elegance" 2.5 V6 170HP r.v. 2000 Star Silver :::...
VIN kod nestaci potrebujes carpass pretoze tam mas pin od RJ imobilizeru ak ho nemas tak sa to samozrejme da spravit tiez ale potrebujes najprv zistit pin od RJ imobilizeru a preto to bude stat trochu viac.