Omega
Moderátor: dulo
-
Pepo
Re: Omega
Keď to otvoríš (prepneš do snehovej vločky) tak pri zapnutej klíme ti bude chladiť kastlík. Dobré v lete na chladenie nejakej tej vody. To je ale Adam Opel výmyselník, čo?harry.dj napísal:caute,viete mi povedat v kasliku mam taky otvor a na jednej strane je nula a na druhej snehova vločka.čo a načo to je? mam omegu caravan 2.0i.16v, CD,1995.dakujem
-
harry.dj
-
Pepo
-
harry.dj
-
Pepo
Akurát dnes sa u nás vyjasnilo a vyschly tak som nabehol na ručnú umyvárku a následne som to poriadne naleštil. Ako by povedal moj niekdajší velitel " blízka sa to ako psie g..e":-) Takú som mal s toho radosť až kým ma večer v správach potešily, že má koncom týždňa pršať.harry.dj napísal:dnes som si tak prezeral moje auto a našiel som to a zistil som že potrebujem aby už bolo teplo lebo mam vela bordelu v aut a treba to povysavat a naleštit.
-
harry.dj
ja mam farbu modru ale teraz je taka šeda od soli,to zvonku by ma netrapilo až tak vela,ale v nutry mam plno bordelu sami štrk.nemam garaž a musim počkat lež bude trocha teplejšie,ja v takejto zime to vysavat nebudem.po zime moju olmegu cakaju nutne opravy,na zadnych dverach dolu sa mi objavuje hrdza a nejaky dobrak mi otrhal prednu masku takže som bez znaku.
-
jakub kosice
-
harry.dj
-
harry.dj
http://www.crashtest.sk dost zaujimave a možete si tam najst aj svojho tatoša.
iba tolko som chcel.
iba tolko som chcel.
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Čo som sa zatiaľ dozvedel, tak je to spolu s X18XE (ten mám ja
) jeden z tých vydarenejších motorov od opla. Jeho slabinou je to, čo postihlo práve mňa a to praskanie výfukových zvodov a trhanie ľavých rohových šteftov. Tento diel majú podľa kat. čísla oba motory rovnaký a myslím, že aj mnoho ďalších. Treba si ešte dávať pozor na priechodnosť odvetrania ventilového priestoru. Je totaká hrubá hadica, ktorá vedie z ventilového veka do sania. Ak sa upchá prinajmenšom ti zaleje olej sviečky. Moja už bola na omak ako blato, tak som ju preventívne vymenil. S inými problémami som sa zatiaľ nestretol. Nevravím však že neprídu. :?