Cau Oplaci, ak som niekoho nazlostil ze tu zakladam novu temu vopred sa ospravedlnujem, ale neviem najst podobny problem ako sa vyskytol mne takze dakujem za radu.
Pred tyzdnom mi odisiel alternator v polsku, tak som si nechal vymenit ho v servise. Na druhy den som prisiel po auto vsetko bolo ok, auto som nastartoval a odisiel domov. Ziadne problemy som este nebadal, az na druhy den ked som nastartoval moju vectru (C, GTS, 92kw, 2,2DTI. r.v 2003, 204 000 km) Po asi styroch sekundach motor zhasol a znovu som ju nastartoval az na piaty siesty pokus. To sa mi zopakovalo aj nasledujuce dva dni. Rozmyslal som co to moze byt, spociatku som myslel ze je zavzdusneny palivovy system, tak som to spolu kamaratom odvzdusnili a bolo tam ozaj dost vzduchu ktory sme dostali prec. Auto startovalo dva krat na prvu supu, lenze vecer ked som sa ponahlal z domu prec zopakovalo sa to iste a vlastne to trva do teraz. Divne mi na tom je to ze ked auto nastartujem na ten piaty siesty pokus a idem s nim, tak ma ovelalepsi vykon, myslim tym tah, co som u tohto auta nezazil pocas celych dvoch rokov co ho mam. Ale to startovanie to je proste velmi zle a o halde dymu co vyjde ani nevravim. Za ake kolvek rady, postrehy vopred dakujem, a este raz sa ospravedlnujem ak som zalozil uz existujucu temu
po vymene alternatora
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
Patrik Vectra C
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 10 Feb 2014, 11:24
- Auto: Vectra C
- p.s.
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Nov 2009, 15:31
- Auto: Iná značka
- Bydlisko alt: Karlovarsko
Re: po vymene alternatora
no vidim to že ti odchází čerpadlo ale nejdřív bych se poradil s diagnostikou
opel vectra B 1.6 74KW 1996-ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octtávie combi 1,6 SR 74KW
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octtávie combi 1,6 SR 74KW
-
Patrik Vectra C
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 10 Feb 2014, 11:24
- Auto: Vectra C
Re: po vymene alternatora
No nemam s tym skusenosti. Zajtra este idem povymienat prepadove hadicky lebo su tak vselijako pomrvene, sem tam nejaka malicka prasklinka, mozno ze netesnia uz dobre a uvidim. Ak by to bolo cerpadlo, neprejavovalo by sa to aj pri beznej premavke? Chodievam, totiz pracovne do nemecka na tomto aute vsetko bolo ok az do tej chvile ked mi Poliak vymenil alternator, Stale pevne dufam ze mi to nejakym sposobom zavzdusnil, lebo mal dole palivovy filter aj nasavanie.p.s. napísal:no vidim to že ti odchází čerpadlo ale nejdřív bych se poradil s diagnostikou