Popis zavady a pokusov o odstranenie:
Astra G caravan, rv 99, x17dtl.
Kontrolka paliva uz blikala. odstavil som auto. rano som uz nenastartoval. dolial som 10 l nafty, stale nic. po studovani roznych for nasledovne pokusy: vycistenie kosa v nadrzi - tam som sa nedopracoval, lebo som to nedokazal otvorit(hrdza). Po otvoreni palivoveho filtra dostatok nafty, peknej cistej. Prefukol som hadicku do nadrze. najprv nesla, potom pekne zabublala a buble. pokusal som sa odvzdusnit system, ale povolit vstrek som si netrufol, vzhladom na to, ze som sa bal aby som neporusil nieco co funguje. (mam pocit, ze cely motor drzi pokope len silou vole) otvoril som poslednu prepadovu hadicku na vstrekoch a pri startovani z nej ide nafta. neviem ci to staci na odvzdusnenie. napatie na zhavicoch pri kluciku v 2 polohe cca 10,5V, takze asi tiez ok, aj poistka aj rele. Pri startovani mi svieti alebo blika kontrolka ABS a skacu rucicky. Posledny pokus je baterka, ale ta sa este nabija a uz si neviem rady. mozno sa niekto s tym konkretne stretol. Ked som to startoval cez kable(druhe auto bolo nastartovane a v otackach) stale som mal pocit, ze baterka slabne, preto som ju dal nabijat.
Takze vopred dakujem za pripadne rady a ospravedlnujem sa za dlzku prispevku. chcel som aby bolo obsiahnute vsetko a predislo sa dalsim podotazkam.
Co sa tyka diagnostiky, tak vopred pisem, ze nebola robena. ak je niekto z PO a vie dojst na sidl II, budem len rad.