1.Radio - obcas tj. asi kazdy 20 start motora mi radio zmeni zvuk na taky plechovy ,divny a zmizne to same po cca hodine dvoch...
2.trasenie volantom - pri cca 125km/h zacne triast volant prestane pri cca 175km/h (odhadujem na zle vyvazenie kolies)
3.Svetla - (nemam AFL) slabnu a silneju pri jemnon pridavani plynu setky vonkajsie,vnutorne nie
4.spojka/prevovka, - radi sa krasne hladko,spojka nesmika,ale pri preradovani musim velmy citlivo pracovat z plynom a spojkou ak pracujem ako na beznom aute ze preradim a pustim spojku pes presneho trafenia plynu auto cukne,ked dam soferovat niekomu inemu cuka mu to stale.napriklad vytocim 1 stupen na 3500ot/mint.a stlacim spojku hodim 2.stupen a pustim spojku bez toho aby som pridal jemne plynu auto cukne ...je to normalne?mal som od 18-ky dost vela aut no na ziadnom mi to nerobilo takto ,
5.spotreba na volnobehu je 0.9 litra pri zohriatom motore ukazuje palubak ,
Inac som z vc spokojny ,Velke pohodlne priestranne auto ,motor taha vyborne,dokonca aj pri plne obsadenom aute a vozik o vahe 1t. a furt ma dost vykonu obiehat co chcem ,pred vc som mal Škodu octaviu II po face 1.9tdi 2010 r.v. ale to bola oproti vectre katastrofa,vecne poruchy nehorazne drahe diely,ziadna vybava a motor slaby ,spotreba bola na tom dobra.Na vc mam dlhodoby priemer 6.5 litra 80% mesto ,caste starty a auto nesetrim jazdim svizne .aj zakaznici si pochvaluju hlavne na pohodlie zadnych sedaciek
Tak ak niekdo ma podobne skusenosti z zavadami ktore som postrehol ako ste ich riesili ??? vopred velmy pekne dakujem za odpovede