Ja som zakaznik ja by som mal byt pan aspon ked som zaplatil a som zaplatil. A nedodali to co mali a predajci auto roznava klamu v kuse.Máj úctu voči nam sa aspoň ospravedln sa a môžeš pokračovať ďalej v riešení problému a poskitnuti nových info ale nie v zmysle serem na vás lebo tak to nefunguje ďakujem za pochopenie
Ma podvadzaju a ja som im veril. Ja som im veril - je to nepochopitelne? Firma ta oklame v 5 veciach a pre vas je to normalne - 3 ludia.
urobil som u nich poistku teraz je pol roka prislo havarijne vyplatit, daslsie nic slubene, SPZ ci technicky preukaz mal dat poistovakovy do allianzu samozrejme ze nedal.
Ja sa priznam som uctovnik a uz leniva krysa kancelarska - sama sebe platim - mna uz uctovnictvo nebavi mam to v ... ale mozem nieco podobne spravit zakaznikom, nemozem. Nespravil by som to nikdy - ani na smrtelnej posteli -co slubim o to sa snazim a dam. Kym som ochotny brat odnich prachy - teda kym su mi dobre ich prachy budem to robit na urovni - ked ma to prestane bavit - poviem od noveho roka si najdite noveho uctovnika a vellmi pekne podakujem(nic to nestoji a hlavne je to velka pravda) ,ze ma zivili poslednych 10 rokov. Inak ja som si na seba aj tp auto zarobil.