Tak to je pravda, je to o zábave a je to iné, ako sme zvyknutí.fabre napísal:je to jednoaj top gear je relácia o autách a kto to pozeráva, tak vie svoje
ale aspoň to nie je nejaký nudný automagazín. tak isto aj oni, spravili si výstrelok, kde sa zaoberali úplne niečim odlišným. možno chceli len poukázať na to, že spotreba benzíňaka nemusí byť o toľko veľká ako ničnežerúce dízlové TDI.
Veď ja nič, len som povedal, že nejaké relevantné info to nie je, ale zábava hej, tiež som sa bavil, keď som to čítal
Tá spolupráca tam samozrejme je, GM má v PSA riadny podiel. Samozrejme, naoko sú to konkurenti, ale vlastnícke prepojenia robia svoje.fabre napísal:a k tomu pežotu, čo tu kajo dával vyššie, odhodlal som sa otvoriť ten link a fakt je ten pežot krásny. asi zapracovala spolupráca PSA-OPEL, lebo mi z toho vychádzajú astrácke črty. len váhovo je to niekde indetak isto ako golf, tiež na mňa pôsobí takým chudobným dojmom, teda čo sa týka použitých materiálov. proste, evokujú mi tie tenké dvere niečo ako: ,, TU SA ŠETRILO, ABY SA ZNÍŽILI NÁKLADY!" a je to len možno čisto optický odrb.
Mne to vravela už dávno kočka, ktorá robí v PSA pri TT, že si mám kuknúť späťáky Merivy a nejakého pežota, myslím 5008, že sú identické, že ich robí jedna firma a dodáva obom.
Akože z takýchto kooperácii v technológiách ťažíme my, zákazníci, tak sa tešme.
Peťuško - prečo by ma nezaujímalo nič iné ako spotreba? Ale ten test bol hlavne o spotrebe, preto vravím aj ja o spotrebe a z toho si možno nadobudol dojem, že ma zaujíma iba spotreba. Omyl, zaujíma ma oveľa viac. Navyše kukni v akej sme téme! Tak hovoríme o spotrebe.
Nechcem machrovať, ale ja sem stále dávam tipy, ako na spotrebu, len čítaj.