Zdravim mam nasledovny problem: nefunguje (resp. vobec neraguje) spinac svetiel, hmloviek a nefunguje ani nastavovanie vysky svetiel na mojej Vectre C. Zaujimave ale je, že svetla sa vzdy po nastartovani same zapnu a to nemam nastavene ziadne denne svietenie, rovnako sa aj po vypnuti motora same vypnu.
Vsimol som okrem tohto ze nie je podvietene radio ani ovládacie prvky klimatizácie. Samotné rádio a klíma však fungujú ok. Pozrel som poistky podla knizky a vyzeraju ok. Môže tam byť ale ešte nejaká iná poistka? Alebo kde by mohol byt problem? Dík
Nefungujuci spinac svetiel + nepodsvietene radio a klima
Moderátori: dulo, buci_vectra
- lubo22
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 17:45
- Auto: Nemám auto
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nefungujuci spinac svetiel + nepodsvietene radio a klima
ahoj mozes skusit par veci... a tu su :
ked nastartujes auto tak same zasvieti ide vsetko ako ma ale interier, budiky, radio nesvietia. prepni prepinac na polohu kde zapnes svetla a vtedy by mali fungovat dialkove, hmlovky a podobne. ak ti to tak funguje mas aktivovane denne svietenie. zrusis to cez OP-com ale ako? to ti poradia druhi.. budes na to potrebovat zrejme car pass
ked nastartujes auto tak same zasvieti ide vsetko ako ma ale interier, budiky, radio nesvietia. prepni prepinac na polohu kde zapnes svetla a vtedy by mali fungovat dialkove, hmlovky a podobne. ak ti to tak funguje mas aktivovane denne svietenie. zrusis to cez OP-com ale ako? to ti poradia druhi.. budes na to potrebovat zrejme car pass
Vectra C cierna ex
Vectra C modra ex
Vectra C modra ex
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 14 Feb 2010, 13:39
- Auto: Vectra C
No ide o to, že budíky (tachometer, otačkomer...) to je normálne podsvietené aj displej svieti, radio hra. Pricom je jedno v akej je polohe spinac svetiel. Nesvitia akurat tlacidla pod radiom a ovladanie ventilacie. Takisto spinac nefunguje, nejdu zapnut hmlovky, nastavovat vyska svetiel, nic...
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 14 Feb 2010, 13:39
- Auto: Vectra C
Heh, tak už som to vyriešil, stačilo rozobrať spínač parkrát ho pofúkať, zložiť naspäť a všetko funguje ako má... čudujem sa že to ten servisak u ktoreho to bolo nezvladol...
- troodon
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 15 Nov 2008, 23:17
- Auto: Astra G
tie spinace maju svoju logiku a ked zblbnu pomoze vacsinou bud vybrat spinac alebo odpojit na 10-15minut baterku..
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima