Ja mam sportovy fakt tvrdy podvozok, je to nepohodlne. Ale zato to od 80km/h na okreskach to necha vsetky seriove tlmice za sebou. To auto ma jednoducho citelne lepsie jazdne vlastnosti. Sem tam striedam sestrinu VB seriovu a vzdy sa zlaknem po prvych metroch jazdy, ci nema vyfucane gumy, lebo to strasne plava. Ak by som kupoval dalsie auto a malo sportovy podvozok, tak sa len potesim. Btw, auto posadene nizsie este aj ovela lepsie vyzera.
...
Ale zas na druhej strane. Ak by som kupoval auto pre mna a rodinu, riesil by som co najvacsi komfort. A lietat by som s nimi aj tak nemohol.
...
K sestrinej VB by sa take tvrde pruzenie ani nehodilo aani by ho nevyuzila. Je to taka cierna elegantna vebka. Ja som si z tej mojej spravil uz taky nadych kutilskeho tuzingu a je len moja, prevazne jazdim sam a teda vyuzivam plusy tvrdeho podvozku velmi casto. Ja by som na seriovych tlmicoch vacsinu casu frflal na to ako to plava. Na sportove sem tam frfnem, ze to trochu vytrasie s cloveko. Hlavne ked niekoho veziem a ideme po rozbitej ceste. Radsej vzdy spomeniem ze to mam naschval tvrde, lebo sa vzdy vsetci zlaknu, ci to nemam pokazene.
...
Tak si skus zvazit, ci o nieco sa ti hodi viac komfort alebo lepsie jazdne vlastnosti.
...
Btw dufam, ze sa dozijem, ked budem mat komfortne makke auto a po stlaceni gombika sport sa zmeni pruzenie na tvrdasa

...
Rozhodni sa spravne