Ahoj na jednej poľskej stránke som sa dočítal o padani nafty môže to byť obal pál filtra atď ale ja som sa chcel spytat kopu ľudí si tam chvalilo že im v servise spravily citujem jediné čo spravily že prepad od vstrekov už nejde späť do čerpadla ale ho napojily do prepadu nádrže ma stym niekto skúsenosť dá sa to spraviť aj doma
?je to efektívne dakujem za odpoveď.Astra g y20dth rv 2000
Prepojenie hadiciek cerpadlo nadrz
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
Fulo3
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 10 Mar 2013, 09:29
- Auto: Antara
Prepojenie hadiciek cerpadlo nadrz
Naposledy upravil/-a Fulo3 v 11 Júl 2013, 07:41, upravené celkom 1 krát.
-
Fulo3
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 10 Mar 2013, 09:29
- Auto: Antara
Re: Prepojenie hadiciek cerpadlo nadrz
A este jedna otázka ako najlepšie netrapit čerpadlo ked padá nafta mohol by som odpojiť prepadovu hadicku z 4 vstreku napojiť na to ručnú pumpicku a druhú stranu do pohára až pokiaľ nepôjde čistá nafta dá sa to tak?či treba odpojiť vstreky a napojiť to na čerpadlom a napumpovat ďakujem
Re: Prepojenie hadiciek cerpadlo nadrz
ja som padanie vyriesil tak ze som pred vstup do filtra dal rucnu pumpicku so spätnymi klapkami,a ked mi auto stoji viac ako 2 dni najskor nataham do filtra a mam pokoj.uz som skusal takmer vsetko ale stale pada...ostava len obal filtra alebo tesnenie pod strekmi...alebo ako sa to naziva,ale zatial kaslem na to.a ked som to mal riadne zavzdusnene (toto som mal iba pri cisteni sacieho potbubia)tak som na viac krat pumpoval a potom startoval a pri startovani treba tiez pumpovat a mne to naskocilo asi po10 sec.viem ze to nie je idealny sposob ale mne to pomohlo a kedze sa mi uz v tom nechce babrat tak to tak necham
ASTRA G X20 DTL 60kw rv1998 caravan
Astra j 1.6 cdti 81kw
Astra j 1.6 cdti 81kw