Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
daniel335 napísal:chalani zo ZA ??? prijmete aj jednu vectru z CA, čo by išla s vami??? dufam, ze mi daju v praci volno, lebo by som chcel v sobotu isť...
Jedine za podmienky, že na VeCe namontuješ majáky a budeš robiť doprovod
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi 110 kw r.v.2006
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
daniel335 napísal:chalani zo ZA ??? prijmete aj jednu vectru z CA, čo by išla s vami??? dufam, ze mi daju v praci volno, lebo by som chcel v sobotu isť...
Jedine za podmienky, že na VeCe namontuješ majáky a budeš robiť doprovod
Ahojte, myslíte, že by na zraze bol záujem o plnenie klímy?
Zvažujem, či mám ten stroj ťahať a zatraktívniť tak zraz.
Lebo má to asi 100 kg, no do Omegy to vlezie.
Ale samozrejme, je to veľká oštara.
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
Kajo, na Duchonke sa raz plnila klima.. a celkom o to zaujem bol..
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Kajo, sprav si vo svojej biznis sekcii hlasovanie, pripadne nech sa ti tam nahlasuju ludia, ktori by mali vazny zaujem o plnenie a aj pridu na zraz. Tu si taj potom na to link, alebo poziadaj jerryla o doplnenie linku na prvu stranu. Aby si nakoniec neskoncil s jednym, nanajvys dvomi naplnenymi autami, ak bude o to mensi zaujem ako ocakavany. Nie zeby som ti neprial, ale ludia toho naslubuju .. a potom skutek utek.
別のブランド
OPEL ASTRA H SW 1.7 CDTI ENJOY - ex
OPEL CORSA C 1.2 COSMO - ex
OPEL CORSA B 1.0 CITY - ex
Dobre diki, spravím to tak.
Áno, je to veľká oštara ťahať to tam a aby som sa nemusel venovať len tomu, vzal by som so sebou ešte človeka iba na klímu.
To nie je problém, ale pri 2 klímach by to bolo veľmi stratové.
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
Caute neviem ci uz neni neskoro a ani kam to mam zaradit ale mam moznost dat urobit tricka s potlacou tak ak ny bol zaujem dajte vediet ak by sa to stihlo do dvoch tyzdnov zbuchat aj s navrhom tak by sa to dalo....