Caute Opelaci, potreboval by som poradit. Nedavno som bol v servise a zmienil som sa o tom, ze pri pohynani vyrazne citit trasenie motora. Skontrolovali to a dostal som ocakavanu info, ze obidva silentbloky su uplone vybite. Dnes som sa dozvedel, ze mi vedia objednat 1 ks za 70 EUR (FEBI, TWR). Tato cena sa mi zda privysoka, tak som hladal na nete. Nasiel som tento odkaz
http://www.autodielymt.sk/opel/astra/as ... ra_149_439" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja tam viac druhov silentblokov a neviem, ktory (ktore) z nich mam objednat. Viete mi poradit? Mam Opel Astru H, 1.4, 66 KW, motor Z14XEP, r.v. 2006.
Dakujem
Ake silentbloky pre Opel Astra H 1.4
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
tomukur
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Sep 2010, 16:31
- Auto: Zafira A
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ake silentbloky pre Opel Astra H 1.4
podla toho ktore ti povedali že máš KO. FB 23681 je silentblok motora na pravej strane pri rozvodoch FB23680 je predný silentblok na prevodovke, a tie prvé dva su zadne silentbloky prevodovky, chýba tam ešte lavý sielntblok prevodovky . . . .
diagnostika OPcom, autocom (autá a nákladiaky) servis a opravy áut a moto (BMW Motorrad :-) stačí zavolať alebo napísať, rozpredávam VECTRA B a ASTRA G na orgány