Caute, mam Vectru C Caravan 2007 110 kW.
Mam automaticke otvaranie a zatvaranie piatych (kufrovych) dveri. Pokazil sa mi zámok, ktorý vlastne dotiahne kufor k autu (Tail Gate Lock, ser. č. 24467824). Nový stojí 585 Eur, chcem sa spytat ci sa to dá prerobit na manualne zatvaranie kufra a ak ano strucne popisat co k tomu treba a kto by mi to vedel spravit v Trnavskom alebo Nitrianskom kraji....
Zámok je cely funkcny, zlomil sa tam ten cudlik, ktorý sluzi na zahaknutie zamku. Rozmyslal som ze to rozoberiem a dam vysustruzit ten cudlik, len absolutne neviem ci to zlozim naspat, bo to vyzera zlozito....
VeCe Caravan - el. otvaranie kufra
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
gami
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Apr 2013, 22:11
- Auto: Vectra C
Re: VeCe Caravan - el. otvaranie kufra
Dobrý, máme taktiež elekticke otvaranie kufra. neda sa otvoriť, len manualne cez vnutro . zatvoriť sa dá, ale už ho nedotlačí na riadne zatvorenie. Chybu sme objavili v elektonike zamku, zoxidovane spoje, neviem či sa sprave vyjadrím- riadiacej jednotke (taká mala platnička vnutry zamku, na ktorej su priletovane take prťave somariny, no a 3-4 spoje su zničené, chcelo by to asi nanovo priletovat, ale automechanikovi u ktorého sme boli sa to nepodarilo. Jednoducho to neda povel na otvorenie zamku .....Neviem či sa tu niekto niečomu takemu venuje, pripadne už sa s týmto problemom stretol, lebo 580 za nový zamok sa mi teda veru nechce davať.
Pripadne, myslite že sa to da prerobiť na mechanické otváranie? nevyjde to lacnejšie?

Pripadne, myslite že sa to da prerobiť na mechanické otváranie? nevyjde to lacnejšie?
-
gami
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Apr 2013, 22:11
- Auto: Vectra C
Re: VeCe Caravan - el. otvaranie kufra
takže mali sme poškodeny plošný spoj- bol odpaleny odpor. ale vdaka šikovnemu elektrikárovi, ktory chybajuci odpor nahradil, kufor funguje !!! A stalo ma to len 100€