Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
jerryl napísal:Dámy a páni!!!!
Dávam do pozornosti:
Termín na Duchonke ako aj sama Duchonka sa nekoná! Nemáme vytvorené podmienky na parkovanie,celkový servis a technicky si to neviem predstaviť bez áut...
Takže konečná verzia. POLIANKA KRPÁČOVO, V dňoch 26 -28. 07. 2013
Je mi to ľúto, že sa na poslednú chvíľu mení termín, ale bohužiaľ to inak nejde.
Podrobnosti okolo zrazu budem priebežne dopĺňať. Ubytovanie si môžete objednávať ako po minulé roky.
Podotýkam, že SPANILKA BUDE!!!!
S úctou
jerryl.
Možno by bolo fajn dať termín a miesto hneď do prvého príspevku
Uvidíme, ako sa vyvinie stiuácia, ale rád by som sa prišiel pozrieť, aj keď asi iba v sobotu
Dal som to do názvu témy, ale myslím, že neskôr, keď bude všetko stopercentne isté, sa vytvorí nová téma, kde budú všetky informácie s organizačnými pokynmi a programom zrazu.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG Opel Astra F-CC, X18XE Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
takze zmena, vidim to opat ako minuly rok - na sobotu a vecer sa pokusite ukecat moju drahu 1/2cku aby sa netahala domov pocas gradujucej zabavy s vychodniarmi
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stresujete všetci a vymýšľate. kto chce prísť, nájde spôsob. kto nechce, nájde výhovorku. je mi jasné, že ak je zaBOOKovaná dovolenka, má sa narodiť maličké alebo podobné veci, tak sa nedá, ale ináč nevidím problém. takže sa snáď vidíme v hojnom počte a bruno, neboj sa, postaráme sa o to. zriešime zase nejakú burku po ceste
no konecne som sa dopracoval aj k tejto teme mozno sa stavim aj ja ale v sobotu.v piatok namam sancu dostat v praci volno.ale este to nieje iste uvidim ci aj niekto zo ziliny pojde.samemu sa mi moc nechce a babu tahat nechcem bez nej sa viem lepsie zabavit
inak zaujimalo by ma aka je sanca ze chytnem izbu povedzme v piatok toho 26.myslim ze ked budem 26. volat ze chcem rezervovat izbu.