VeCe 2.2 GTS nedobija baterku

Moderátori: dulo, buci_vectra

igori86
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 14 Feb 2012, 08:21
Auto: !! Zmeň si model auta !!

VeCe 2.2 GTS nedobija baterku

Príspevok od používateľa igori86 »

Zdravim vas, mam problem z Vectrov C 2.2 16V GTS LPG, od skorej sa mi stavalo ze niekedy mi vobec nechcel naskocit ked som pookrutol klucom ale ked som ho trosku v zaradenej rychlosti pomikal tak uz nastartoval bez problemov. No a teraz sa mi stalo ze uz mi viac tak nenaskocil. Meral som napetie na akumulatore pri zapnutom motore a mam tam len 12V co asi nie je dobre potom som skusil dat ziarovku do serie z akumulatorom a ta ledva svietila a mihala(pri zapnutom motore).Usudil som ze asi nedobija. Dal som dole alternator a meral som diody-podla merania by mali byt dobre, vynitie tiez asi nie je prebite lebo nema kontakt na kostru. Regulator neviem zmerat??? Stava sa ze ked je zapnuty motor a dam dole klemi z akumulatora tak motor zmeni zvuk nachvilu a este ked mam xenoni zapnute tak sa trase a niekedy aj zhasne.
Vie mi niekto odtialto z vas to na dioagnostiky pozriet alebo aj popripade opravit a aby to nebol autorizovany servis, nemam ich moc rad lebo pomer vykon k cene je obrovsky a neefektivny...Robim si z autom vsetko sam, ale tu uz neviem..
Používateľov profilový obrázok
jupaza1
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 16 Máj 2009, 10:37
Auto: Vectra C
Bydlisko alt: Bytča a okolie

Re: VeCe 2.2 GTS nedobija baterku

Príspevok od používateľa jupaza1 »

ešte, keby si napísal odkiaľ si :rozmyslam:
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi 110 kw r.v.2006
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
igori86
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

Nejak som na to zabudol napisat ze odkial som.
Takze z BA konkretne karlova ves.
Používateľov profilový obrázok
jupaza1
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 16 Máj 2009, 10:37
Auto: Vectra C
Bydlisko alt: Bytča a okolie

Príspevok od používateľa jupaza1 »

Kontaktuj užívateľov s nickom Kajo, Teo, alebo Signum - ten je z GA
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi 110 kw r.v.2006
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
igori86
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ

Dnes som bol u Tea v servise, dozvedel som sa ze oni davaju niekomu externemu robit a kontrolovat, opravovat alternator pripadne regulator.
Chcem sa opytat ci nahodov neviete niekoho kto to robi, kto to vie skontrolovat ci je problem regulator alebo alternator (Mam ho dole z motora), chcel by som to sam odniest a nepreplacat z druher ruky, lebo auto mi je na predaj a toto mi odislo nahodov...
Napísať odpoveď

Návrat na "VECTRA - ELEKTRO"