aaa nieeeeeee, radsej sukromnu inzerciu, a hlavne sa nikam nponahlaj, vsetko chce svoj cas ! Co teraz usetris na case potom stratis v servisoch, nervy v zadku, peniaze a podobne... mrkni aj na astra-g.cz, autobazar.eu ako pisal pepsi, skus autovia.sk
Ja si myslim ze aj tu par ludi by chcelo upgradovat na novsi model a Gcka by sa chceli zbavit.
kupa auta
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
zezablon
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Apr 2013, 11:01
- Auto: Iná značka
Re: kupa auta
Zdravim Chcem sa poradiť ohladne motorov v astre od roku 2010 novej generacie. 1,3 1,7 1,9? Ktory je najspolahlivejsi? S DPF byvaju moc problemy?
Najviac sa mi pozdava ta 1,7 ale tusim ma DPF, len ak snim nie su potiaze tak mi to vadit nebude.. Vdaka
Najviac sa mi pozdava ta 1,7 ale tusim ma DPF, len ak snim nie su potiaze tak mi to vadit nebude.. Vdaka
-
Opel astra
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Jan 2012, 15:46
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Tak je potrebne sa vedieť k tomu DPF starať aby sa nezadrbal ale samozrejme to zaleží aj od priemernej životnosti. Viac ti neviem povedať neni som veľký odborník na oply.
- troodon
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Nov 2008, 23:17
- Auto: Astra G
ked to nebudes jazdit len po meste ako dedulko do lidla s5 tak sa netreba DPF bat ale samozrejme treba s tym ratat ze neprezije to auto.
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
-
Opel astra
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Jan 2012, 15:46
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Áno jednoduchšie povedané.