Zdravim,
idem kupovat Corsu 1.0 r.v. 2004 s 97 000 km a preto by som sa chcel spytat na co si mam dat pozor - ake su najcastejsie zavady a ako sa prejavuju.
Budem vdacny aj za akekolvek nazory na toto auto.
Corsa C 1.0 - kupa
- bukelo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
vaha, krokac, klapka, EGR....ak toto funguje na 100%, budes mat z nej radost...taketo zavady boli na Bckovej, Cckova ma sice novsi (Z- motor) ale tieto veci su tam stale, a zaspinit sa mozu stale...staci to ale vycistit..a zas to funguje ako nove...pri tych km ako uvadzas...
na tom nabehas este az az....po meste.
ak s tym planujes chodit mimo mesta, da sa..ale necakaj od toho ze to bude mat neviem aky odpich...
porozmyslaj este nad 1.2 a stvorvalcom, chod je kultivovanejsi, rozdiel v spotrebe az taky nie je...a ma viac konikov....
je to na tebe..
na tom nabehas este az az....po meste.
ak s tym planujes chodit mimo mesta, da sa..ale necakaj od toho ze to bude mat neviem aky odpich...
porozmyslaj este nad 1.2 a stvorvalcom, chod je kultivovanejsi, rozdiel v spotrebe az taky nie je...a ma viac konikov....
je to na tebe..
- standape
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Feb 2008, 21:58
- Auto: Corsa D
- Bydlisko alt: Veľký Biel
- Kontaktovať používateľa:
tak tak suhlasim s tymi Bukelovymi zavadami ale radsej by som rozmyslal nad 1.2 16V,alebo este lepsim 1.4 16V.Pri tychto motoroch nebudes musiet az tak slapat na plynovy pedal takze spotreba bude +-rovnaka a motor je tichucky,ale ked chces silou mocou toho 1.0 tak tym nic nepokazis ale jazdenie je take obyc prdkanie
,ale staciii 
-
Dodo127
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Feb 2008, 07:25
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Ja som na "béčkovej" s litrom viacmenej spokojný, Keď idem sám alebo dvaja tak je dynamika dosť dobrá, lebo to auto má pohotov. hmotnosť len 850 kg
Samozrejme pri väčšom zaťažení motor stráca dych. Do mesta je to ale úplne ideálne. A to parkovanie je tiež paráda. Avšak ak sa nemýlim, tak "céčková" corsa má už vyššiu pohot. hmotnosť a má len o 3 kw viac ako starší typ motora. Počul som, že Corsa B s litrovým motorom je živšia ako Corsa C s tým istým motorom. Ale do mesta a na občasné dlhšie trasy aj tak poslúži. 
Chevrolet Cruze Hatch 1,6 LT Plus - ostal som verný GM 
Corsa B 1,0 12v World Cup - ex
Corsa B 1,0 12v World Cup - ex