Včera som išiel z PD a asi v 140-tke(zaradená-4,nafta cca12L-posledná biela palička) sa objavila oranžová kontrolka asi kontrolka čerpadla auto skočilo do núdzového režimu ale len na chvílu,lebo som dal nohu z plynu a zasa fungovala ok.Takto mi to spravila ešte asi tri krát aj na trojke aj na pätke pri zošliapnutí pedála....Pri vjazde do Zv (dolekopec dvojka rýchlosť) ju zrazu začalo dusiť bez zasvietenia kontrolky až som zastal(skapala).Skúšal som naštartovať ale nešla(Prvé točenie).Otvoril som motor (mám tam kus priesvitnej hadičky palivovej) a videl som ako sú bublinky v hadičke čo ide do čerpadla a idú od čerpadla k filtru ,ale to mohlo ťahať aj čerpadlo pri štarte.....Zatvoril som motor sadol a štartoval .Na druhý krát chytila po dlhšom točení asi kôli tým bublinám vzduchu čo som videl,asi sa zavzdušnila...Neviem či by to nemohol byt odtrhnutý sací kôš niekto to tu niekde písal.....Natankoval som 30L a problém prestal(aspoň behanie po meste)
Druhý problém nastal po naštartovaný na pumpe.Auto chytilo normálne ale zrazu bolo akosi lepšie počuť turbo teda začalo pískať hlasnejšie.Neskúšal som jej poriadne pridať len tak zľahka a chytá sa dobre ale ten pískajúci zvuk sa mi nepáči,lebo pred tým taký zvuk nemalo.....
Dnes odfotím tú hadičku...
Ak viete tak raďte čo robiť.....