Trubka vstrekovania paliva
Moderátor: dulo
- emilko
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 13 Apr 2009, 15:29
- Auto: Omega B
- Kontaktovať používateľa:
Trubka vstrekovania paliva
Taaakze dalsia blbost na obzore. Cestou od cool112 som zacal citit naftu. Ale nejak som ani nereagoval a dofrcal si do Skalice kde som zrazu zistil ze mi kvapka nafta. Neviam ako preco zaco ale kovova trubka co ide od cerpadla k vstrekom zacala pri cerpadle kvapkat. Blahovo som si myslel ze sa nejako uvolnila tak som ju isiel dotiahnut, no ale uz to neslo. Tak som dal dole a vidim ze ten konus uz skoro nie je konus. Tak sa chcem spytat ci niekto nema na predaj. Neviem ci je rovnaka na vsetky omegy ale asi nie. Katalogove cislo je 90502732 a oznacenie Trubka vstrekovania paliva cislo 3 a 4. Staci mi iba 4 ale ked sa nepredavaju zvlast alebo ked ju niekto nema zvlast tak komplet. Pocul som ze Signum je zamestnancom znacky opel tak by som sa aj ostatnych a tymto aj jeho opytat ci to niekto ma a co to stoji. Jak nova tak nejaky repas. Kod motora je X20DTH. Dakujem
Opel Omega 2.0 Dti 16V Gl X20DTH
- TUKESKO
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Dec 2008, 19:36
- Auto: Zafira B
Mám podobný problém praskla mi tiež tá trubka palivoveho potrubia a chcel by som to celé vymeniť len neviem kde to končí v motory a či je to možne vymenit za hadicu určenu na benzín, lebo tu obyčku to zožerie! Alebo či sa to dá kupít samo o sebe!
0918833051
Opel Zafira B 1.9 CDTi
Opel omega B 3.2 CARAVAN
Opel omega B 2.0 CARAVAN
auto scan opel
Opel Zafira B 1.9 CDTi
Opel omega B 3.2 CARAVAN
Opel omega B 2.0 CARAVAN
auto scan opel
-
iurai
co zozerie obycku ?TUKESKO napísal:Mám podobný problém praskla mi tiež tá trubka palivoveho potrubia a chcel by som to celé vymeniť len neviem kde to končí v motory a či je to možne vymenit za hadicu určenu na benzín, lebo tu obyčku to zožerie! Alebo či sa to dá kupít samo o sebe!
mozes hovorit po slovensky ? ake auto, ktora trubka ?
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Bydlisko alt: Sološnica
Auto ma v popise a trubka je palivovaiurai napísal:co zozerie obycku ?TUKESKO napísal:Mám podobný problém praskla mi tiež tá trubka palivoveho potrubia a chcel by som to celé vymeniť len neviem kde to končí v motory a či je to možne vymenit za hadicu určenu na benzín, lebo tu obyčku to zožerie! Alebo či sa to dá kupít samo o sebe!
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
-
iurai
-
Signum
- Strieborný užívateľ

Uz sme spolu pisali ale tento typ motora som v Omege nevidel min. 5rokov takze zrejme nepomozem.Co sa tyka zrania bolo tym zrejme myslene rozleptanie pokial sa mylim nech ma Tukesko opraviiurai napísal:vidim, ze si macher. este mi vysvetli to zranie a sudruhovi porad ;-)Signum napísal:Auto ma v popise a trubka je palivovaiurai napísal:co zozerie obycku ?
Mám Opel
-
iurai
je to velmi jednoduche. kym sa Tukesko nevyjadri zrozumitelne, ze aky problem riesi, tak je dost marne skusat radit.Signum napísal:Uz sme spolu pisali ale tento typ motora som v Omege nevidel min. 5rokov takze zrejme nepomozem.Co sa tyka zrania bolo tym zrejme myslene rozleptanie pokial sa mylim nech ma Tukesko opraviiurai napísal:vidim, ze si macher. este mi vysvetli to zranie a sudruhovi porad ;-)Signum napísal: Auto ma v popise a trubka je palivovalen ma niekedy mrzi,ze nechapem Juraj Tvojim zbytocnym otazkam.Beriem Ta ako cloveka ,ktory sa napr. v elektronike velmi dobre vyzna a vyzim si Ta ale tiez by si sa mohol krotit
preto si myslim, ze moje otazky nie su zbytocne
inak posledne dni studujem palivove vedenie od nadrze po rampu
-
Signum
- Strieborný užívateľ

Drzim potom palce bude z Teba niecoiurai napísal:je to velmi jednoduche. kym sa Tukesko nevyjadri zrozumitelne, ze aky problem riesi, tak je dost marne skusat radit.Signum napísal:Uz sme spolu pisali ale tento typ motora som v Omege nevidel min. 5rokov takze zrejme nepomozem.Co sa tyka zrania bolo tym zrejme myslene rozleptanie pokial sa mylim nech ma Tukesko opraviiurai napísal: vidim, ze si macher. este mi vysvetli to zranie a sudruhovi porad ;-)len ma niekedy mrzi,ze nechapem Juraj Tvojim zbytocnym otazkam.Beriem Ta ako cloveka ,ktory sa napr. v elektronike velmi dobre vyzna a vyzim si Ta ale tiez by si sa mohol krotit
preto si myslim, ze moje otazky nie su zbytocne
inak posledne dni studujem palivove vedenie od nadrze po rampu
Mám Opel
-
iurai
kup orginal benzinove vedenia od Opla, alebo demontuj z vraku.TUKESKO napísal:obyčajnu trubku benzín uplne zniči a ta hnet praskne tam musí isť nie byčajna ale taka nejaka pevnejšia a tu chcem dať na celu dlžku trasy!
na mojej Vectre B je viac casti, co som sa dival na ceny, tak 20-30E kus - tie kratsie.
ti spony ci poistky na rychlospojkach su 2 druhov, novsi typ pasuje aj na stare vedenia. doporucujem originalne Opel
vo vedeni k motoru je tlak 3 atmosfery. u mna bol jeden diel opravovany beznou hadicou, vydrzalo to tak 2 roky
pozri si tie dost hrube benzinove hadice v motorovom priestore. asi je pre tu hrubku nejaky dovod
- charlie.ab
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 07 Jan 2009, 15:53
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
mozem sa pridat aj ja ? No to zozratie bude zjavne rozleptanie hadice a uz aj mne sa par hadic "stratilo" pred ocami ako ich zozralo 
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
-
iurai
tak, skus nejako zrozumitelne popisat, aky mas problem.charlie.ab napísal:chalany. budete sa len podpichovať alebo to ten problém aj niekto rieši ? Mam rovnaký problém len na dieselový a nezijem na slovensku. Tu sa ople dieselove na vrakovisku nenájdu. Viete dat neaku www stránku kde sa to da objednat prosim? ch
inak nahradne palivove vedenia dostanes u predajocv Opel
-
iurai
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
vacsinou islo o hadice na prepad nafty po vymene a boli asi zo zuvaciek 
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
-
iurai
asi tam treba hadicu co je urcena na naftu (resp. benzin)Teo napísal:vacsinou islo o hadice na prepad nafty po vymene a boli asi zo zuvaciek
odolna by mala byt aj proti oleju, ak maju pokazene tie tesnenia
vsimol som si, ze priesvitne hadicky akvaristicke aj na ostrekovace sa po par mesiacoch zmensia a uplne stvrdnu