Z19DTH,88 alebo 110kw
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 03 Júl 2008, 07:39
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Z19DTH,88 alebo 110kw
mam astru,ktorej oznacenie motora je Z19DTH a v technicaku mam 88kw.no podla oznacenia motora by to malo byt 110kw.zistil som to az teraz ked som menil filtre a klinovy remen,tak pri objednavani mi predajcovia vraveli ze ten motor je potom 110kw.ale pri filtroch to nevadi,skor bude problem pri vymene rozvodov ktore objednat.vie mi niekto poradit ako zistit aky vlastne ten motor mam?
a este by som poprosil aby ste ma naviedli na odkaz kde je presny postup pri vyblikavani chyb.nemozem to tu najst.
dakujem
a este by som poprosil aby ste ma naviedli na odkaz kde je presny postup pri vyblikavani chyb.nemozem to tu najst.
dakujem
astra 1.9cdti 88kw
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 03 Júl 2008, 07:39
- Kontaktovať používateľa:
podla vsetkeho by to tak malo byt,oznacenie na motore je na lavej strate na kryte ako su rozvody.co ja viem,tak ten problem nemam sam.a teraz co je oznacene zle,ten motor alebo technicak.kamarat mi dal nejake cd s programom na vsetky auta,je tam bezna udrzba,nejake nakresy atd. a tam som nasiel aj oznacenie 88kw motora Z19DTH od roku 2005-2006 ale aj Z19DTH 110KW 2005- .ten program sa vola vivid vorkshop data.tak teraz v tom mam dost velky chaos.
astra 1.9cdti 88kw
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 21 Nov 2008, 18:49