Predné stierače na Zafiru A
Moderátori: buci_vectra, franticek6
-
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 15 Dec 2006, 14:20
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Predné stierače na Zafiru A
Čaute po dlhšom čase,
poradíte mi, prosím?
Aké predné stierače si mám kúpiť na Zafiru A? Kúpil som nejaké v Tescu, vzadu na obale napisané, že vhodné aj pre Opel, ale na Zafiru A určite nie! Jednoducho tie dodané uchytávacie adaptéry na hák nepripevním.
Nechcem žiadne tuningové ultra-super, iba obyčajné komplet nové predné stierače s možnosťou výmeny gumičiek. Poradíte značku/typ, prosím? Poradíte aj predajňu v BA resp. nejaký web?
Dik.
poradíte mi, prosím?
Aké predné stierače si mám kúpiť na Zafiru A? Kúpil som nejaké v Tescu, vzadu na obale napisané, že vhodné aj pre Opel, ale na Zafiru A určite nie! Jednoducho tie dodané uchytávacie adaptéry na hák nepripevním.
Nechcem žiadne tuningové ultra-super, iba obyčajné komplet nové predné stierače s možnosťou výmeny gumičiek. Poradíte značku/typ, prosím? Poradíte aj predajňu v BA resp. nejaký web?
Dik.
Opel Zafira, 2000, X16XEL
- Raptor181
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 22 Máj 2007, 07:06
- Auto: Iná značka
- Kontaktovať používateľa:
Zbehni do M&G autoprislusenstvo a tam maju stieracov kopec.
autoalarmy, denne svietenie, predaj, servis a kódovanie autokľúčov, oprava tacho,oprava a reset riadiacich jednotiek, immo, zmena podsvietenia, reaktivácia airbagov, programovanie a diagnostika automobilov, odkódovanie navigácii a autorádií, servis autoelektro, opravy CIM modulov.
*** Diagnostika ***
Opel Astra H Caravan Enjoy 1,6 16V 85kW/115PS, Z16XER - ex
*** Diagnostika ***
Opel Astra H Caravan Enjoy 1,6 16V 85kW/115PS, Z16XER - ex
-
- Bronzový užívateľ
V Opli na Panónskej ceste mi núkali pár originálnych stieračov za 50,81 €.
V M&G, teda presnejšie vo firme na starej adrese so starými číslami M&G, mi núkali kus za cca 10 €.
Nakoniec som zbehol do Auto Kelly a kúpil Valeo Silentio, VM213 (2x 600 mm pre Zafiru 99 - 05) za necelých 24 €. Ešte poriadne nepršalo, ale pri ostrekovaní to je podstatný rozdiel voči starým stieračom.
Dik všetkým za rady.
V M&G, teda presnejšie vo firme na starej adrese so starými číslami M&G, mi núkali kus za cca 10 €.
Nakoniec som zbehol do Auto Kelly a kúpil Valeo Silentio, VM213 (2x 600 mm pre Zafiru 99 - 05) za necelých 24 €. Ešte poriadne nepršalo, ale pri ostrekovaní to je podstatný rozdiel voči starým stieračom.
Dik všetkým za rady.
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 17 Aug 2008, 12:13
- Auto: Zafira A
qwerty ak je problém v adaptéroch jednoducho tam nechaj tie staré adaptéry-ved tie sú v poriadku -nie?Mne tie nové tiež akosi "nesadli do oka",tak som tam nechal pôvodné.Ja som kúpil 2x600 mm značku ALCA,sú Made in Germany a stáli 100Sk /kus-niet čo riešiť!!!
- To rado.c-ty tam máš 550mm+600mm?? A sú to origo GM stierače?
Opel ZAFIRA, 2.0DTI,2002
-
- Bronzový užívateľ
Do pôvodných umelohmotných adaptérov mi nepasovala oska v stieračoch z Tesca. Bolo to na vypadnutie po 10 minútach jazdy. Navyše otvory v ramienkach stieračov z Tesca boli príliš malé na to, aby sa dali navliecť na hák.
Viac to neriešim. Možno pri budúcej výmene skúsim tie z „M&G“.
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 17 Aug 2008, 12:13
- Auto: Zafira A
Načo kupuješ veci z Tesca ????Tie moje su nemecké,starý adaptér -no problemo- a za 100 korún.Myslím že tá žirafa asi v noci aj plakala,že vyfasovala tescocomponents.qwerty napísal:Do pôvodných umelohmotných adaptérov mi nepasovala oska v stieračoch z Tesca. Bolo to na vypadnutie po 10 minútach jazdy. Navyše otvory v ramienkach stieračov z Tesca boli príliš malé na to, aby sa dali navliecť na hák.
Opel ZAFIRA, 2.0DTI,2002
- lesi
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 08 Feb 2008, 22:57
- Auto: Zafira Tourer
ja mám obe 600 mm a nestretnú sa mi v strederado.c napísal:asi sa nejedna o "upevnenie na hak", ale skor si myslim, ze sa jedna o dlzku stieracov. konkretne moje su dlzky 600 a 550mm, cize roznej dlzky. asi aby sa v strede nestretli, kedze idu obe od stredu ku krajom, nie ako je obvykle, oba stierace rovnakym smerom
Opel Zafira Tourer 2,0 CDTi Cosmo r.v. 13
Opel Astra H 1,4 Enjoy r.v. 04
Opel Zafira B 1,9 CDTi Enjoy r.v. 05-ex
Opel Vivaro Life Westfalia 2.5 CDTi r.v. 07-ex
Opel Zafira A 1.6 16 V Elegance r.v. 99-ex
Fiat Marea Weekend 1.6 16 V LX r.v. 97-ex
Opel Astra H 1,4 Enjoy r.v. 04
Opel Zafira B 1,9 CDTi Enjoy r.v. 05-ex
Opel Vivaro Life Westfalia 2.5 CDTi r.v. 07-ex
Opel Zafira A 1.6 16 V Elegance r.v. 99-ex
Fiat Marea Weekend 1.6 16 V LX r.v. 97-ex
2x do roka?? neblazni. ja mam Bosch, su tam 2 roky a bez problemov. ziadna zmena, stale kvalitna guma a dobre stieraju! a pekne makko, ziadne hlucne stieranie.Mike.S napísal:mám to taky tak, pba dva 600 mm, ono se taky na benzinkách špatně shánějí UNI sady, ve kterých jsou rozdílné délky těch stírátek a dávat 400-500 za jedno se mi nechce, kor když se to mění 2x do roka :roll: