PROBLÉM S MOTOROM -VECTRA 1.6., 16V - PORAĎTE PROSíM !!!!!!!
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
dada
PROBLÉM S MOTOROM -VECTRA 1.6., 16V - PORAĎTE PROSíM !!!!!!!
Prosím, poraďte mi, som zúfalá z môjho auta - opel vectra 1.6 16v(97).Asi pred mesiacom som si všimla, že mi trase auto na volnobehu a po nejakom čase mi začalo ísť na 3 valce.Tak som ho dala do nemenovaného servisu.Na diagnostike nič nenašli, tak hľadali závadu ďalej, tlaky vo valcoch boli DOBRÉ.Potom som teda dala auto do servisu Opel a tam bol výsledok -ZLÉ tlaky vo valcoch, treba urobiť pol.generálku motora.Nezdá sa mi, že by v dvoch servisoch namerali
rozdielne tlaky valcov.A obávam sa, či je potrebná tá generálka, či to nemôže byť nejaká menšia skrytá závada.Km mám do 150000, nežere to moc olej a ani nedymí.AK BY STE SA NIEKTO NÁHODOU STRETLI S TAKÝMTO PRÍPADOM , ALEBO VEDELI, ČO BY SOM MALA ROBIŤ, DAJTE MI, PROSÍM, VEDIEŤ!!! ĎAKUJEM............
rozdielne tlaky valcov.A obávam sa, či je potrebná tá generálka, či to nemôže byť nejaká menšia skrytá závada.Km mám do 150000, nežere to moc olej a ani nedymí.AK BY STE SA NIEKTO NÁHODOU STRETLI S TAKÝMTO PRÍPADOM , ALEBO VEDELI, ČO BY SOM MALA ROBIŤ, DAJTE MI, PROSÍM, VEDIEŤ!!! ĎAKUJEM............
- Fastspeed
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 16:36
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Podľa mňa, zober ešte Astričku do tretieho servisu, a zober so sebou aspoň jedného príslušníka mužského pohlavia, a nechajte prezrieť auto zase. Možno Ťa chcú len oblafnúť.
Na chybu motora:
Ináč Ti ide pekne ten motor, keď s autom jazdíš? Sviečky si mala menené? Palivový filter ból menený?
Na chybu motora:
Ináč Ti ide pekne ten motor, keď s autom jazdíš? Sviečky si mala menené? Palivový filter ból menený?
Nejazdím rýchlo, len lietam nízko...
Jožo
My EX Opel Calibra C20XE, 4x4 OFF Opel Omega A3000 C30LE Opel Astra F Caravan C16NZ

Jožo
My EX Opel Calibra C20XE, 4x4 OFF Opel Omega A3000 C30LE Opel Astra F Caravan C16NZ

-
dada
Asi si zle čítal, nie Astra, ale je to Vectra.Sviečky som menila, palivový filter nie.Keď na tom idem, tak sa mi zdá, že to ide na 3 valce.Servis som mala po známosti, takže neviem...Aj ja si myslím, že ma chcú oblafnúť a práve preto, neviem, čo mám robiť.Myslíš, že by to niekto kúpil aj s takouto chybou?
-
harry.dj
takže draha moja,si žena a v opli ta chceli jednoducho od_rbat.treba sa zaoberat vecami ako je palivovy filter,sviečky,sviečkove kable.to su najzakladnejšie veci ktore su vadne pri takom probleme ako ti popisuješ,generalka je ta posledna.slabe tlaky sa prejavujutak že.auto netaha,je lenive,zdochina a žere olej,alebo niekedy aj vodu.zober brata,frajera,otca alebo suseda ,kamarata a chod snim do servisu. jednoducho ti poviem ti si žena a je velka pravdepodobnost že o autach toho vela nevieš,čo nemusi byt vždy pravda a stoho mechanik chce vytaži peniaze.to maš tak ako by išiel chlap na manikuru,ani nema potuchi o cene a o procedure.
:roll: len tolko.
- RisNo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 27 Jan 2006, 06:19
- Auto: Vectra B
POCUVNI ICH!!!...
Ja som raz poslal moju polovicku s MONTHYm do servisu a tiez som dopadol tak, ze jej povedali kopec veci.... xixi
Na druhy den som tam dosiel ja s tym istym autom, len vymene SPZ(od kamosa) a voci mne sa spravali inac + povedali mi na ten isty popis chyb totallne ine moznosti zavady a aj cenu. Tak som potom vysiel s majitelom zo servisu a pred nim som nahodil origos moje SPZ a som sa ho spytal, ci je mu auto zname. Na to on, ze nie! Tak som prvolal polovicku z obchodu a som sa ho spytal, ci pozna moju zenu? On ze nie! Tak som nabral otacky a som sa ho spytal na meno = scervenal sa a odisiel, ze na mna nema cas!hehehe...xixixixi
Tak asi tolko.
PLEASE, neber to v zlom odomna, ale su veci a situacie, ked to niekedy bez muza nejde! -a samko aj opacne!
xixi
Ja som raz poslal moju polovicku s MONTHYm do servisu a tiez som dopadol tak, ze jej povedali kopec veci.... xixi
Na druhy den som tam dosiel ja s tym istym autom, len vymene SPZ(od kamosa) a voci mne sa spravali inac + povedali mi na ten isty popis chyb totallne ine moznosti zavady a aj cenu. Tak som potom vysiel s majitelom zo servisu a pred nim som nahodil origos moje SPZ a som sa ho spytal, ci je mu auto zname. Na to on, ze nie! Tak som prvolal polovicku z obchodu a som sa ho spytal, ci pozna moju zenu? On ze nie! Tak som nabral otacky a som sa ho spytal na meno = scervenal sa a odisiel, ze na mna nema cas!hehehe...xixixixi
Tak asi tolko.
PLEASE, neber to v zlom odomna, ale su veci a situacie, ked to niekedy bez muza nejde! -a samko aj opacne!
xixi
--== RisNo ==--
Monthy III = Volvo S80 V8....BUDE
Monthy II = VeBe 99" 2.0 16V 100KW (X20XEV)
Monthy I = VeBe 98" 1.8 16V 85KW (X18XE)
http://risno.salem.sk/
http://www.dobryanjel.sk/
http://www.smolkovia.sk/
Monthy III = Volvo S80 V8....BUDE
Monthy II = VeBe 99" 2.0 16V 100KW (X20XEV)
Monthy I = VeBe 98" 1.8 16V 85KW (X18XE)
http://risno.salem.sk/
http://www.dobryanjel.sk/
http://www.smolkovia.sk/
- Fastspeed
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 16:36
Sorry, niekedy ma prsty neposlúchajú, a napíšem celkom rozlišné vecidada napísal:Asi si zle čítal, nie Astra, ale je to Vectra.
Najprv daj prekontrolovať palivový systém, možno, že palivový filter je už zanesený /odporúča sa vymeniť pri každom výmene oleja/, možno že palivové čerpadlo už nepracuje na 100%, alebo má zlí kontakt, potom sviečky /nerobý to od výmeny sviečok?/, alebo sviečkové káble.
Ako písal harry, GO motora je posledná vec.
Nejazdím rýchlo, len lietam nízko...
Jožo

Jožo

-
Otik
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Feb 2006, 10:24
Re: PROBLÉM S MOTOROM -VECTRA 1.6., 16V - PORAĎTE PROSíM !!!
skus vymenit svieckove kable alebo sviecky ak mas x16xel tak vedsinou je to svieckovy kabel............. potom dismodul
-
cali055
-
opeler