Osadenie reproduktorov na zadné pláto VeBe
Moderátori: dulo, buci_vectra
Osadenie reproduktorov na zadné pláto VeBe
Zdravím všetkých.
Ďakujem tvorcom tohto fóra, je tu kvantum užitočných informácií, ale možno som zle pozeral, tú ktorú potrebujem teraz ja, som tu nenašiel...
Mám repro - ovály 6x9´´ a chcel by som ich osadiť na "pláto" dozadu... čo s tým plechom pod plátom?...može sa to "vyrezať"? Tie repro sú totiž dosť hlboké...Aké riešenie by ste mi odporučili?...Zatiaľ mám pripravené také väčšie nožnice na plech...rozbrusovačku som zamietol :-)...
A...môžem kabeláž potiahnuť od reproduktorov v zadných dverách?...
Vrúcna vďaka.
(Vectra B, 1.8, 16 V, 1996)
Ďakujem tvorcom tohto fóra, je tu kvantum užitočných informácií, ale možno som zle pozeral, tú ktorú potrebujem teraz ja, som tu nenašiel...
Mám repro - ovály 6x9´´ a chcel by som ich osadiť na "pláto" dozadu... čo s tým plechom pod plátom?...može sa to "vyrezať"? Tie repro sú totiž dosť hlboké...Aké riešenie by ste mi odporučili?...Zatiaľ mám pripravené také väčšie nožnice na plech...rozbrusovačku som zamietol :-)...
A...môžem kabeláž potiahnuť od reproduktorov v zadných dverách?...
Vrúcna vďaka.
(Vectra B, 1.8, 16 V, 1996)
- Teo
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
ak mas caravan tak zabudni a v ostatnych verziach narazis na plech ale ten sa rezat da 

Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
- Bruno
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
Kludne vyrez vacsie otvory , neviem ake "silne" je plato vo VeBe ale ked som montoval repra pod zadne sklo, stare plato som vyhodil a namiesto neho som dal drevostrieskovu dosku , v pripade 5dverovej karoserie sa vyrezali obdlzniky z drevotriesky a do nich sa osadili reproduktory.
Vysledok: repro sa ma do coho opriet a vysledny zvuk hlavne po basovej stranke je paradny .
Vysledok: repro sa ma do coho opriet a vysledny zvuk hlavne po basovej stranke je paradny .
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
Vďaka za vzácne rady, predsa len:Bruno napísal:Kludne vyrez vacsie otvory , neviem ake "silne" je plato vo VeBe ale ked som montoval repra pod zadne sklo, stare plato som vyhodil a namiesto neho som dal drevostrieskovu dosku , v pripade 5dverovej karoserie sa vyrezali obdlzniky z drevotriesky a do nich sa osadili reproduktory.
.. nejaká alternatíva, že by sa dala nejakym sposobom drevotriesková doska medzi pláto a plech a uchytilo by sa to dokopy?...lebo to plato na 4-dverovej VeBe asi nebude dostatocne silne...mozno ano..najlepsie by bolo, keby sa ozval niekto, kto to ma v sedanovej verzii urobene...alebo to chytit dlhsimi srobami cez plato, bez dosky az do plechu?...je asi 4-5 cm vzdialené od pláta...len ci by to dostatocne stiahlo, ked falce na tých repro nie sú velmi siroké...dilema...neviem...chcem to len na klasicke radio, bez extra zosilnovaca...ale asi len cisto uchytene do plata by to zrejme aj tak rezonovalo...
- Bruno
- Opelclub VIP člen
Ber do uvahy aj hmotnost reproduktoru - su dost tazke aby ich nieslo len plato. asi najjednoduchsie, kedze je tam volny priestor 4-5 cm medzi platom a plechom je vsunut obdlznik drevotriesky - vyrezes otvor na repro , prevrtas diery od plata cez plech podla dier uchytenia reproduktora - dlhsie sroby a je po probleme. dosku nebude vidno, reprak sa ma oco opriet , rezoznancia nebude kedze reprak bude drzat doska, pevne spojena s plechom /samozrejme magnet sa nemoze dotykat plechu/ . jednoduche, lacne a zaroven ucinne riesenie v sedane.
- Bruno
- Opelclub VIP člen
nejde o plato ale o ten plech - ked iba zvacsi otvor na magnet reproduktoru nic sa nestane !!!langdon2 napísal:Vysvetli mi niekto, co ma spolocne plato s tuhostou karoserie :?: :?: :?: :roll:
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
plato.....hej?iurai napísal:je to sucast struktury karoserielangdon2 napísal:Vysvetli mi niekto, co ma spolocne plato s tuhostou karoserie :?: :?: :?: :roll:

Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
- Bruno
- Opelclub VIP člen
chce iba nahodit dva repraky - vies aka draha a kvalitna hudba sa musi davat do kabria aby to malo efektiurai napísal:rovno urob kabriolet