Ludia, aj vy mate Vebe s tak malym interierom? Ano pocujete dobre, ja neviem, ale ja sa tam strasne citim stiesneny, sedadlo som mal dole(najnizsie), nastavene cca na vysku 190, priestor na nohy v poho, ale akosi je tam nizko strop,a tak sa mi tam stale suchala hlava o strop, +mierne nerovnosti na ceste, tak obcas bol aj tuk po hlave, potom som sa musel skrcit

Sedadla su sice pohodlne, ale aj celkovo ked som si sadol do predu, pristrojovka je akasi kratka(uzka), a stale som mal taky pocit ze som nalepeny na prednom okne...neviem teda ci mate aj ostatny takyto pocit, alebo len ja s takou vyskou....mozno priemerny clovek s 175 cm ani nepochopi co tu pisem...
Skratka ja ked som si porovnal priestor na spolujazdcovi v corse B a vo VeBe, na najdlhsom moznom posunuti do zadu, a ako tak sklopenom primerane pohodliu nastavenom operadle, v corse som mal ovela viac miesta, a pritom je to oproti VeBe podstatne mensie auto....hm...neviem no, aka je pekna zvonku, interier mi na nej dajako nesedi.....
Dalsiu vycitku by som dal ovladacom a kontrolnym pristrojom a nastavovackam na stredovom panely. Ako som tak bol "nacapeny" na tom prednom skle, a nie a nie dajak normalne, ovladace kurenia, radio, som mal akosi mimo zorneho uhla, a ak som na ne upriamil pohlad, cestu som vobec nevidel, pri corse takyto problem nemam...Mozno opat clovek s 175cm to tak nevidi...mozno bola Vebe robena pre liliputov...

...tolko moj postreh.