Tempomat.Zafira.1.6 16V.

Moderátori: franticek6, buci_vectra

Používateľov profilový obrázok
ded
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 26 Dec 2008, 19:38
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Tempomat.Zafira.1.6 16V.

Príspevok od používateľa ded »

Ahojte mam otazku mam zafiru 1.6 16V.r.v.2004.Chcem si dat namontovat tempomat ma tento model predpripravu?ako mam dalej pokracovat.
:roll:
iurai

Príspevok od používateľa iurai »

aky mas typ/kod motora ?
Budka
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 28 Dec 2007, 18:11
Auto: Zafira A
Kontaktovať používateľa:

tempomat - motor Z vs. X

Príspevok od používateľa Budka »

Ak mas motor Z16XEL - elektronicky ovladana skrtiaca klapka, je to jednoduchsie...Ak mas X16XEL ( menšia pravdepodobnosť vzhľadom na r.v. ) - mechanicky ovl.škr.klapka - da sa tiez, no okrem packy musis zohnat servo ovladajuce klapku, spojkovy snimac....
iurai

Re: tempomat - motor Z vs. X

Budka napísal:Ak mas motor Z16XEL - elektronicky ovladana skrtiaca klapka, je to jednoduchsie...Ak mas X16XEL ( menšia pravdepodobnosť vzhľadom na r.v. ) - mechanicky ovl.škr.klapka - da sa tiez, no okrem packy musis zohnat servo ovladajuce klapku, spojkovy snimac....
on sa pytal na predpripravu.

pod tym by som si predstavoval, v prvom rade otazku, ze ci su v kabelazi pritomne vsetky konektory, alebo je treba kable dorobit
Signum
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 22:34
Auto: Zafira B
Bydlisko alt: Sološnica

Príspevok od používateľa Signum »

iurai napísal:
Budka napísal:Ak mas motor Z16XEL - elektronicky ovladana skrtiaca klapka, je to jednoduchsie...Ak mas X16XEL ( menšia pravdepodobnosť vzhľadom na r.v. ) - mechanicky ovl.škr.klapka - da sa tiez, no okrem packy musis zohnat servo ovladajuce klapku, spojkovy snimac....

pod tym by som si predstavoval, v prvom rade otazku, ze ci su v kabelazi pritomne vsetky konektory, alebo je treba kable dorobit
Tak ale to nikto nieje schopny zistit bez toho zeby sa na to pozrel ,ciste teoreticky by tam mohla byt predpriprava :wink:
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
iurai

Signum napísal:
iurai napísal:

Tak ale to nikto nieje schopny zistit bez toho zeby sa na to pozrel ,ciste teoreticky by tam mohla byt predpriprava :wink:
v mojej x16xel mam predpripravu na tempomat, hoci sa tam fabricky nemontoval. ale pocul som u novsich vectier, ze sa na nich poctivo setrilo na kabelazi ...
ded
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 26 Dec 2008, 19:38
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Tempomat

Príspevok od používateľa ded »

Caute takže mam motor označený Z16XE :idea:Packu mam us namontovanu chalany povedaly ze treba to len dat nacitat a sparovat.
Budka
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 28 Dec 2007, 18:11
Auto: Zafira A
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Budka »

este treba spojkovy spinac a potom na Tech2
mas ss
Napísať odpoveď

Návrat na "ZAFIRA, SINTRA - VŠEOBECNE"