Porucha cidla barometrickeho tlaku
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- B@rt0
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Dec 2006, 18:50
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Porucha cidla barometrickeho tlaku
Caute. Prednedavnom som menil piesty a ojnice a po ulozeni agregatu na miesto a odskusani svieti oranzova kontrolka (auto s klucom) na pristrojovej doske. Je to kontrolka ktora hlasy poruchu motora a jeho nudzovy chod. Zmeny na vykone motora necitim ani spotreba sa nezmenila. Auto bolo na diagnostike a vypisalo chybu cislo P1105 ( 2 ) - porucha cidla barobetrickeho tlaku - skrat na kostru. P1106 ( 8 ) - Porucha cidla plniaceho tlaku. Na nemeckom fore som sa docital ze to moze mat suvis s mojim K&N filtrom a naslednym poskodenim snimaca vahy vzduchu. Neviete kde sa nachadza to cidlo barometrickeho tlaku, alebo je to sucastou cidla vahy vzduchu? Dik za vsetky radya pomoc.
Astra G-CC OPC II, 2,0Turbo, 147KW/200, Z20LET, r.v. 2003
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
čidlo barometrickeho tlaku sa nachadza na RJ motora ,su tam dva velke konektory na RJ a jeden mensi ten je na čidlo barometrickeho tlaku.Ak by bol problem s vahou vzduchu tak motor nebude mat pozadovany vykon skorej sa priklanam k problemu s cidlom plniaceho tlaku 
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
- B@rt0
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Dec 2006, 18:50
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Viem co mas na mysli. Ukazoval mi ho jeden znami, len som nevedel ci to nema suvis s tou vahou vzduchu. S agregatom sa robilo aj turbo. Vsetko mi to robili chlapci z EMS motorsport. Tiez to davali na diagnostiku a nevedeli mi povedat kde je problem, auto som uz potreboval od nich zobrat takze sa to snazim doriesit sam. Moze byt vadny ten snimac barometrickeho tlaku?. po vymazani chyb z ECU chyba plniaceho tlaku zmizla, ale porucha cidla barometrickeho tlaku je pretrvavajuca.
Astra G-CC OPC II, 2,0Turbo, 147KW/200, Z20LET, r.v. 2003
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Samozreme ,ze moze byt vadne aj cidlo barometrickeho tlaku ale to by malo byt vidiet ake ma hodnoty na diagnostike.
Mám Opel