Turbo story

Moderátor: dulo

stephans

Turbo story

Príspevok od používateľa stephans »

Tak je to tu, moje turbo dosluzilo. Po nejakom case piskania prisiel horsi zvuk a brutalny dym z vyfuku.
Ako naschval mi povedali, ze turbo na Opel Omega 2,2 DTI r. 2001 sa u nas nerepasuje. Mam vraj kupit nove. Napriek tomu mi firma Turbo Tec ponukla repasovane turbo, ktore repasuju v Polsku, cena je 15500 plus dan a k tomu 2 roky zaruka. V inej firme mi tvrdia, ze repas z Polska nemam v ziadnom pripade kupovat (su vraj velmi nekvalitne), ponukaju mi original Garet za 26000 s danou.
To by nebolo vsetko. Mam v aute turbo Garet 705 097-2 s variabilnym natacanim lopatiek. Udajne toto turbo nepatri do mojho auta Y22DTH 88 kw, ma tam ist turbo bez natacania lopatiek. V katalogu je pisane, ze Garet 705 097-2 je pre 92 kw Y22DTR.
Co teraz, mam zbrat ten repas? Moze byt problem, ked tam dam turbo Garet 705 097-2? To turbo mi v aute islo celkom pekne, teda az kym nelahlo. Inac len tak pre informaciu, ta hriadelka na ktorej su tie vrtule, lieta z jednej strany na druhu a vrtule su pekne ocesane. Pekny den
karas2
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 28 Jún 2008, 16:39
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Príspevok od používateľa karas2 »

urcite ma variabilnu geometriu plniaceho tlaku. repas je mozny cca 15000 v BA v petzalke FIRMA BRUKO
Napísať odpoveď

Návrat na "OMEGA, SIGNUM, INSIGNIA - MOTOR/PREVODOVKA"