Zdravíčko borci,
bol som v Opli sa pýtať ohľadom plnohodnotného BC. Povedali mi, že vraj je potrebná slovenčina, resp. SW so slovenčinou, aby mi tam mohli aktivovať BC, ktorý je v nových modeloch a dokáže počítať zvlášť spotrebu LPG a zvlášť benzínu. A tiež tam zaznelo, že vraj sa menil HW (predpokladam, že s príchodom FL verzií) a je možné, že z updatu SW nič nebude.
Máte s tým nejaké skúsenosti? Lebo mám ísť do PP to vyskúšať, že technik sa na to podujme, ale neviem či sa mi chce sa jeho oskušávanie vyhodiť 30eur, ak by to bolo klasifikované ako servisný zásah
BC do astry J s LPG (pred FL)
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
Milans
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 27 Júl 2006, 17:22
- Auto: Astra H
Re: BC do astry J s LPG (pred FL)
https://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=18&t=52&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
Dnes som volal presne kvôly tomu do Opel v TN. Idú to zistiť, tak mám čakať, že sa mi ozvú, ale že to nebude hneď.
Dnes som volal presne kvôly tomu do Opel v TN. Idú to zistiť, tak mám čakať, že sa mi ozvú, ale že to nebude hneď.
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H 1.9 CDTi ( Z19DT ), 3/2006
Opel Astra G 1.7 CDTi ( Z17DTL)-ex
- fabre
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 04 Sep 2010, 14:25
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Brno
- Kontaktovať používateľa:
Takže podarilo sa. Nahrali mi tam SW síce bez slovenčiny (mne to osobne nevadí, aj tak by som mal po anglicky), ale funguje pekne a odlišuje to priemernú spotrebu LPG a benzínu. Takže odporúčam smelo do toho, kto má záujem, pýtajte sa na to u svojich predajcov.
-
Milans
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 27 Júl 2006, 17:22
- Auto: Astra H
Práve dnes mi nahrali nový soft do Astry, vrátane plnohodnotného BC, a to v slovenčine. Takže už aj staršie ročníky Astry J na LPG majú BC v slovenčine.
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013