Info zastavba prevodovky F40 do ZA.
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
JRM666
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 07 Mar 2014, 22:06
- Auto: Zafira A
- Bydlisko alt: Nova Totalita
Info zastavba prevodovky F40 do ZA.
Ahojte, mám to aj na Astra G fore tak to hodim aj sem kde bude asi viac informacií ohľadom mojej potreby pre možnu prestavbu! :arrow: Dneska sa po motani na nete som náhodou narazil na prevodovku F40 vo verzii na blok motora ako u Y22DTR/20DTH, Z20LET a podobne a motory staršich ročnikov :arrow: http://allegro.pl/listing/listing.php?o ... -1-mt-0718" onclick="window.open(this.href);return false; ovladanie a uchytenie motora No problemo ale, ostava vyriešiť poloosy a ozubenie vystupnej hriadele z prevodovky na osadenie vhodnej lamely. Preto by som chcel niekoho poprosiť o laskavosť kto ma možnost fizicky pozrieť na tuto prevodovku a niečo pomerať a zistiť! 8) Konkrétne sa tato prevodovka použivala iba u dizlovej V6 3,0cdti a z kodom motora Y, to kvôli lepšiemu celkovemu prevodu oproti kodu Z ale pre učely merania je to v podstate celkom jedno!
Planujem to použiť v zafke nakoľko súčasne upgrade(F23) je dobre až výborne do mesta + mimo obce ale na dialnici ist viac ako 120km tak mi to zvyšuje markantne celkovú spotrebu napr. pri 3000otm mi ide autak cca 125kmh a to je asi o 12 percent viac otáčok ako pri starej F35-ke. Tato prevodovka je aktualne použivana v autach vyššej triedy oproti bežným soc. astram a myslim si že bude na tom z kvalitou o dosť lepšie ako slávna M-32. Cena je taktiež dosť zaujimava aby sa to dalo zrealizovať, už len zistiť pár dôležitých detailov a ked to sadne tak hurááá do prestavby! 8) EDIT: Otázočka súvisiaca z daným projektom: ma VC identicke dražkovanie na predných nabojoch ak AG? V pripade že asi nie či sú vzajomne kompatibilne predne naboje, myslim iba montažne na montaž k tehlici! 
Aktual Zafira A Y22DTR Elegance Silver metal, double šiber new engine 250tkm. . Astra G z20let silver metal 228tkm. Astra F Caravan x16szr LPG bordo-metal. EX.