radio CD 30 aux
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
pato1704
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Mar 2014, 10:18
- Auto: Astra H
radio CD 30 aux
Čaute, chcel by som poprosiť o radu ohladne rádia CD30. Velmi ma štve že mi to neprehráva ani len mp3 a aux tiež tam nieje tak som hladal na nete a našiel som http://www.svetsuciastok.sk/sk/Auto-mot ... EL-01.html" onclick="window.open(this.href);return false; . Je to redukcia píšu tam že len s aktívnym vstupom audio. Čo to znamená pre mňa ? Ďakujem za rady 
- SnoopyBA
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Sep 2010, 18:32
Re: radio CD 30 aux
Ja tam vidim "Určenie - model továrenského rádioprijímača CD30 MP3", alebo vidim zle? Tiez mam CD30 a 3,5mm jack by bodol..
Samozrejme este aby fungoval.. 
-
pato1704
- Nový užívateľ

Hej jasne cd30 MP3. Ja mám klasické CD30 takže preto sa pýtam čo s tým poprípade ako by sa to dalo spraviť. Ak to vyriešiš napíš na pokec pato1703 dikcocoliso napísal:Ja tam vidim "Určenie - model továrenského rádioprijímača CD30 MP3", alebo vidim zle? Tiez mam CD30 a 3,5mm jack by bodol..Samozrejme este aby fungoval..
- alcom1234
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Nov 2010, 07:52
- Auto: Iná značka
- Bydlisko alt: Slovenský Grob
- Kontaktovať používateľa:
Ja som tieto staršie rádiá v autách čo máme v rodine "vyriešil" inak, nenadrel som sa s tým vôbec, aj keď je to o trochu drahšie ako hentá redukcia.
Mám v každom aute FM transmitter, ktorý má aj jack vstup na externý zdroj. Uznávam, pre fajnšmekrov to nie je, ale je to podľa mňa najjednoduchšia možnosť ako dostať do starého rádia na CD nejaký externý signál
Transmitter stál nejakých 16 eur. Vie čítať SD karty aj USB kľúče. Má to aj nevýhodu, keďže v autozásuvkách mám 12V len pri zapnutom zapaľovaní, pri vypnutom zapaľovaní nefunguje.
Ešte predtým som do áut s kazetovým prehrávačom (CAR300) používal kazetový adaptér... Ale potom som sa chcel nejako zbaviť káblov, tak som ho nahradil týmto. (toto riešenie sa ale na CD rádiá nedá použiť)
Mám v každom aute FM transmitter, ktorý má aj jack vstup na externý zdroj. Uznávam, pre fajnšmekrov to nie je, ale je to podľa mňa najjednoduchšia možnosť ako dostať do starého rádia na CD nejaký externý signál
Ešte predtým som do áut s kazetovým prehrávačom (CAR300) používal kazetový adaptér... Ale potom som sa chcel nejako zbaviť káblov, tak som ho nahradil týmto. (toto riešenie sa ale na CD rádiá nedá použiť)
Opel Astra K '20 F12SHL - ex
Opel Vectra C '06 Z19DTH
Opel Vectra B '96 X18XE - ex
Opel Vectra C '06 Z19DTH
Opel Vectra B '96 X18XE - ex
-
pato1704
- Nový užívateľ

FM transmitter som skúšal aj ja ale popravde som to aj hneď dal do šuflíka. O kvalite zvuku sa tu nedá hovoriť ani zdaleka. Ale diky za príspevok 
-
DudySVK
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 13 Apr 2014, 21:25
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: Manchester
ahojte tak ja mam presne rovnaky problem. CD30 prehrava len origo dics. Na ebay je kopec radii CD30 MP3 na predaj len je otazka ci bude fungovat aj display. podla mna po nejakej softverovej uprave by mohol ale to asi len u predajcu ci?
Nissan GT Academy UK final 2012
Nissan GT Academy SK final 2012
Nissan GT Academy EU final 2013
Nissan GT Academy EU Race Camp 2013
Nissan GT Academy SK final 2012
Nissan GT Academy EU final 2013
Nissan GT Academy EU Race Camp 2013
-
DudySVK
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 13 Apr 2014, 21:25
- Auto: Vectra C