Laminatovanie
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
Kadett EVO II
Laminatovanie
Zdravim, chalani (mozno aj dievcata:) ), potrebujem si dat na kadetta "E" dat vyrobit zadny naraznik z laminatu... predny som si dopasoval z "F" GSi astri, ale zadny naraznik nemozem zohnat, tak si ho chcem dat vyrobyt - vyzeral by ako GSi z astri.... nepoznate niekoho kto sa s tym zaobera ? potreboval by som to tak, ze by som auto dostavil a na nom by sa to vyrobilo, lebo mam blatniky zadne prerobene 
-
ondro
-
skorpioncar
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Feb 2010, 12:29
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
vyjde ta to strasne draho ak to chces iba na jedno auto pre seba.. radsej si to objednaj hotove na www.skorpioncar.sk maju tam aj z SK certifikatom a mas to za par korun... alebo ich kontaktuj na info@skorpioncar.skondro napísal:cavte. chcel by som si sam vyrobit narazniky a prahy na renault lagunu viete mi niekto poradit ako na to? viem ze potrebujem laminatovat a aj vsetko co k tomu patri len minieje jasne ako mam vyrobit tu formu. normalne vyrezat a upravit z polystirenu? dikes vsetkym za rady.
-
skorpioncar
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Feb 2010, 12:29
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Re: Laminatovanie
kontaktuj predajcu na info@skorpioncar.sk oni maju na predaj uz hotove z certifikatom.. www.skorpioncar.skKadett EVO II napísal:Zdravim, chalani (mozno aj dievcata:) ), potrebujem si dat na kadetta "E" dat vyrobit zadny naraznik z laminatu... predny som si dopasoval z "F" GSi astri, ale zadny naraznik nemozem zohnat, tak si ho chcem dat vyrobyt - vyzeral by ako GSi z astri.... nepoznate niekoho kto sa s tym zaobera ? potreboval by som to tak, ze by som auto dostavil a na nom by sa to vyrobilo, lebo mam blatniky zadne prerobene