Touch & Connect v Zafira Classic 2013

Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra

bigbadabum
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 26 Máj 2013, 16:02
Auto: Zafira B

Touch & Connect v Zafira Classic 2013

Príspevok od používateľa bigbadabum »

Ahojte,

chcel by som sa prosim opytat, aka navigacia sa nachadza v terajsej Zafire Classic (B), ked si zakupim
Navigačný systém "Touch & Connect" s rádiom a CD prehrávačom, USB a Bluetooth
Jedna sa o toto dole?
Obrázok

A este otazka ohladne blouetooth, ma tato navigacia/radio automaticky aj bluetooth, alebo si musim dokupit
Portál pre mobilný telefón s technológiou Bluetooth a hlasovým ovládaním
Obrázok
Ja ten portal nechcem, kedze pochybujem, ze bude moznost prave na moj telefon, ktory si aj tak za rok kupim novy a ostane mi tam miesto odkladacieho priestoru nepotrebna haraburda. Ja chcem mat telefon vo vrecku a len ho pripojit cez bluetooth, aby som mohol prijimat a vytacat hovory cez radio.

Dakujem.
Používateľov profilový obrázok
Rasto
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 05 Dec 2006, 14:43
Auto: Astra J

Re: Touch & Connect v Zafira Classic 2013

Príspevok od používateľa Rasto »

Skús pozrieť toto: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... =15&t=4868" onclick="window.open(this.href);return false;
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER + LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
bigbadabum
Nový užívateľ
Nový užívateľ

Tu nejde o to, co je a nie je za priplatok a kolko to stoji, ale ci potrebujem k tomu radiu/navigacii prikupit aj ten portal, aby isiel bluetooth, alebo to ide aj bez toho portalu, ktory sa mi nepaci a teda ho nechcem.
Rasto napísal:Skús pozrieť toto: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... =15&t=4868" onclick="window.open(this.href);return false;
Dakujem, niektori tam spominaju, ze je treba UHP, co by mal byt ten portal, v manuali ale ma to bluetooth priamo vstavane, takze som z toho stale jelen.
Naposledy upravil/-a bigbadabum v 27 Máj 2013, 11:17, upravené celkom 1 krát.
Používateľov profilový obrázok
Rasto
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 05 Dec 2006, 14:43
Auto: Astra J

Príspevok od používateľa Rasto »

Kolíska na obrázku je pre klasický portál mobilného telefónu (keď máš v aute klasické navigačné rádio). Mobil s portálom mob. telefónu komunikuje cez bluetooth. Kolíska poskytuje len napájanie a anténu.
Rádio Touch a Connect pravdepodobne pripojenie kolísky ani neumožňuje.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER + LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
bigbadabum
Nový užívateľ
Nový užívateľ

Ked idem cez konfigurator http://www.opel.sk/vozidla/opel-range/c ... rator.html
Tak je tam moznost zakupit Navigačný systém "Touch & Connect" s rádiom a CD prehrávačom, USB a Bluetooth a okrem toho aj Portál pre mobilný telefón s technológiou Bluetooth a hlasovým ovládaním (a spolocne, nevylucuje sa to).

Ked to ale pozeram v cenniku od predajcu, tak je tam polozka UFZ Audiosystem Navi Touch & Connect s CD a MP3 a UWA Protal pre mobilny telefon s funkciou Bluetooth a hlasovym ovladanim. Predajca, u ktoreho som bol, mi tvrdil, ze je potrebne mat oboje, ked chcem telefonovat cez Bluetooth. Ja tu kolisku ale nechcem, tak zistujem, ci je ten portal fakt treba, alebo mi len chce predajca predat nieco navyse, respektive ten portal je len cisto bluetooth a koliska sa uz ani nedava.

Podla tohto manualu http://www.vauxhall.co.uk/content/dam/V ... y_2012.pdf ma ten Touch & Connect uz zabudovany portal pre telefon:
manual napísal: In addition the Infotainment system is equipped with a phone portal that allows for comfortable and safe use of your mobile phone in the vehicle.
V tom navode je aj Mobile phone portal, ten ale vyuziva podla obrazkov pre komunikaciu ten horny zlto/cierny displej. Cize nechem skoncit tak, ze si objednam oboje a budem mat 2x bluetooth telefonovanie, raz cez Touch & Connect a raz cez phone portal+horny displej (respektive tak, ze si kupim len Touch & Connect a skoncim bez podpory Bluetooth pre telefonovanie).
mironto
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 31 Máj 2013, 12:15

Príspevok od používateľa mironto »

Ahojte, riesil som rovnaky problem ked som teraz objednaval auto. Najprv predajca tiez myslel, ze ta 600 nema bluetooth, potom ale obvolal vsetkych kolegov a technickych ludi v Opli a GM a dostal som potvrdene, ze to UFZ ma aj bluetooth s hadsfree. Podla objednavacieho sofwaru nie je mozne objednat UFZ spolu s UWA, cize bud sa objedna Touch & Connect (CD 600) alebo Bluetooth portal pre CD 30/40/500.

Auto mi ma prijst koncom jula, takze budem moct potom potvrdit, ci si zatelefonujem, alebo nie.
Kajo
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
Auto: Astra G

Príspevok od používateľa Kajo »

Ak to neprehráva DIVX, XVID AVI a iné obrazové formáty a nevie to pripojiť harddisk, tak sa na to vykašli.
Hocijaký číňan spravý lepšiu službu.
Ja používam v jednom z mojich áut takéhoto Sencora a stále tam počas jazdy pozeráme filmy a pod., je to dobrá vec.
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
Napísať odpoveď

Návrat na "AUDIO/VIDEO/NAVIGÁCIA - VŠEOBECNE"